2777
2789
عنوان

خسته شدم😭😭😭

199 بازدید | 8 پست

بابام سیروز داره شکمش بزرگ شده پاهاشم ورم کرده  نمیدونم شاید اب اوردن خیلی بهم ریخته و داغونم نمیدونم چرا زندگیمون از هم پاشید خواهرم رو تازه ۲ ساله اونم تو سن ۲۹ دقیقا ۲۰ روز بعد از عقدش تو تصادف از دست دادم😭😭

حال من خوب است اما تو باور نکن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم خدا چرا بعضیارو انقدر سخت امتحان میکنه😔ذکر یونسیه تو سجده زیاد بگو انشاءالله خدا نجاتت میده از غم و اندوه 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
خدا ارامش به زندگیتون برگردونه

دیگه هیچ امیدی ندارم فقط میدونم زندگی خیلی سخت تر و غم انگیزتر از اونیه که حتی فکرش رو میکردم زمانی که خواهرم رفت خودم تازه زایمان کرده بودم بچم فقط ۹ روزش بود

نمیدونم خدا چرا بعضیارو انقدر سخت امتحان میکنه😔ذکر یونسیه تو سجده زیاد بگو انشاءالله خدا نجاتت میده ...

واقعا نمیدونم چرا اصلا تو من چی دید من هربار که بابام میخواد بره دکتر یه بار خودم تا حد مرگ میرم بدتر از اون یه خواهر دارم با این همه اتفاق که مجرده و بسیار شککنده اما توان این که بتونم پناهش باشم و درگیر کارای بابام باشم رو ندارن

واقعا نمیدونم چرا اصلا تو من چی دید من هربار که بابام میخواد بره دکتر یه بار خودم تا حد مرگ میرم بدت ...

نماز شب ،استغفار،ذکر یونسیه بخون حتما 

واقعا کمکت میکنه الکی نمیگم 

انشاءالله خدا بهت رحم کنه و به آرامش برسونتت🤲

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲