2777
2789
عنوان

دارم از فضولی میمیرم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 45 پست
کسی نیس؟همه خوابین؟

رمان ابنبات چوبی بود داشت اون تعریف میکرد تعشم تامیک طبق معمول این جور تاپیک ها ترکید 😕

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من الان جاهایی از داستانو خوندم البته اون تایپکرو...رمان ابنبات چوبی نیس

یا واقعیه یا ساخته ی ذهن

به هر حال کاش واقعی نباشه

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1548645/واسه-اوناييكه-دوست-دارن-ادامه-زندگيمو-ميذارم

خیلی حرفه ایااا

به منم یاد بده تاپیک یافنتو😊بلد نیستم

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...
من با لپ تاپ میام نی نی سایت. تاپیک هایی که هیجان انگیزه و واسم جالبه تو هیستوری نگه میدارم.

نازگل جون دستت  درد نکنه واقعا بهم لطف کردید

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
نه چن غلو زیاد داشت میگف عادت کردم مگه میشه ادم بع شکنجه عادت کنه

وقتی صدات به جایی نرسه،وقتی با پول همه چیز رو بشه خرید حتی قانون رو و خودت رو حبس ابد بدونی پس به خیلی چیزا تن میدی...مثل زنهایی که برای انگیزه های مختلف تن فروشی می کنند به نظرت همه شون لذت میبرند ؟؟

اما چون خودشون رو وادار به این کار کردند ادامه میدن

این آدم هم چاره ای نداره تو یه قفس طلایی با یه آدم دیکتاتور و پر نفوذ و مشکل دار زندگی می کنه و بهش گفته اگر طلاق بگیری به خونه ات نرسیده کشته میشی!!

خدایا تنهامون نزار
وقتی صدات به جایی نرسه،وقتی با پول همه چیز رو بشه خرید حتی قانون رو و خودت رو حبس ابد بدونی پس به خی ...

امیدوارم که راست نباشه.ولی اگرم راست باشه بنظرت مرگ بهتر از زندگی ذلت بار نیس باید بزاری مث حیوون بات رفتار بشه؟!برای ازادی باید ریسک کرد حتی به قیمت جون.درمورد تن فروشیم بنظرم هییچ بهونه ای قابل قبول نیست.شایدم نفسم از جای گرم بلند میشه ولی بنظرم  همه ی مشکلا قابل حل جز خود مرگ.

امیدوارم که راست نباشه.ولی اگرم راست باشه بنظرت مرگ بهتر از زندگی ذلت بار نیس باید بزاری مث حیوون با ...

عزیزم همه ما  نکاتی که نوشتی رو قبول داریم اما در عمل زندگی این شکلی نیست برای بعضی ها...من خودم آدمی بودم می گفتم اگر شوهرم یه مشکل بخصوص ذو داشته باشه هیچ وقت باهاش نمیمونم.ازدواج کردم و درست همون مسئله مبتلابه شوهرم شد اما نتونستم برم و ادامه دادم...

چیزی که یک درصدم قبلا فکر نمیکردم بمونم 

خوش بود گر محک تجربه آید به میان

تا سیه رو شود هر که در او غش باشد

آدما تو شرایط محک میخورند وگرنه از خارج گو همه بلدند چطور حریف و خاک کنند

خدایا تنهامون نزار