2777
2789

خیلی حالم بده ببینید دنیا چقدر نامرده یعنی دارم دق میکنم، بد کسیو نمیخوام ولی دارم میترکم، اون موقع که دبیرستان بودم هیشکی تو فامیل هر و از بر تشخیص نمیداد من از هنر خودم درامد داشتم، تو دانشگاه حتی بچه ها بهم میگفتن خوشبحالت کاش ماهم کاری بلد بودیم درامد داشتیم. زبان بلدم. مدرک ارشد دارم.چند ساله اون هنر رو گذاشتم کنار خیلی سخت شد کار توی اینستا که ازش سفارش میگرفتم و علاقمو از دست دادم، رفتم سراغ یکار دیگه مدرک فتوشاپ گرفتم کارای گرافیکی فتوشاپ انجام میدادم سفارش میگرفتم که اونم مشتریا اذیت میکردن و خیلی خسته کننده بود و ولش کردم. الانم چند ساله بیکارم بدون یه قرون پول، عوضش کل فامیل سر شغلای خوب و پولدار و .... فقط من بدبخت که الگو بودم تو فامیل به این روز افتادم. مامانمم هی میاد اینا رو میزنه تو سرم ، فلانی شاگرد خصوصی داره ماهی بیست تومن در میاره، فلانی دانشگاه دولتی خوب رفته، فلانی معلم شده. هی میاد عصبیم میکنه دعوامون میشه.

من الان سی سالمه، مجردم، فقط نشستم کنج خونه. همه چیمو از دست دادم. اون هنر که ازش درامد داشتم. رشته تحصیلیم که تا ارشد خوندم و هیچی ازش یادم نیست. زبان هم بلدم ولی برای تدریس نمیدونم چکار کنم بلد نیستم تدریس کنم چون خوداموز یاد گرفتم. دنبال کار رفتم نشد، تو پست قبلیم توضیح دادم

یعنی میخوام دق کنم فقط، با کله خوردم زمین😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمون استخدامی دبیری شرکت کن

بیکار نشستی تو خونه ی دو تا کتاب بگیر دستت بخون و تست کار کن یه ۶ ماه بکوب بخون ب خدا نتیجه میگیری

منم ۲۹ سالمه دو تا لیسانس گرفتم 

شیمی و پرستاری

منم راضی نیستم...جایگاه بهتری رو دوس داشتم

ی دختری بودم ک همیشه شاگرد اول کلاس و مدرسه بود همه میگفتن پزشکی رو شاخشه ولی نشد و منم دپرس شدم🥲🥲

رو یه کار و حرفه تمرکز کن . الآنم کار هنری و خیلی چیزا به خاطر درآمد کم مردم نمیگیره . خودمم یه مدتی توش بودم ولش کردم . دیگه تفریحی برای خودم نقاشی میکشم . بعدشم حرف بقیه رو بیخیال سلامت جسم و روحت مهم تره

آزمون استخدامی دبیری شرکت کنبیکار نشستی تو خونه ی دو تا کتاب بگیر دستت بخون و تست کار کن یه ۶ ماه بک ...

دبیری همش یکی دو نفر ظرفیت داره الکی بخونم اخرشم قبول نشم قبلا شرکت کردم

اره خیلی رو چشم بودم الان همشون به همه جا رسیدن فقط من پسرفت کردم

طوری نیست. 

همه هنرهای رو تو برگه کاغذ بنویس ، بعد هم جلوی هر کدوم شغل مربوط رو. 

بگرد دنبال کار. دو تا شغل هم پیدا کردی طوری نیست. آروم آروم به بهترین شغل میرسی. 

حتی اگه اول با حقوق کم شروع کنی. 

منم یه ساعت پیش فهمیدم خوشبختیم توهم بود فک میکردم خوشبختم و منو شوهرم متفاوت ترین زن و شوهرعالمیم و هیچ مردی اینقد ب زنش وفادار نیس 😏هنوز تو شوکم هضمش نکردم  نمیدونم تا شب چی میشه ولی مطمعنم ارامش الانم عادی نیس انگار باورم نشده 😏

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))