سلام دوستان من ی خواهرشوهر دارم ک وضع مالیش نسبتا خوب نیس و مستاجره ولی خوب هم خودش سرکار میره هم همسرش و ی بچه دارند ما خودمون هم وضع مالیمون خوب نیس اجاره نشین هستیم و پر از قرض و قسط همه این ها ب کنار همسره من ب هر سال ب این خواهرشوهر کمو میکرد از مواد غذایی بگیر تا کفش و من هم خوب هیچ دخالتی در این بار نکردم خوب بالخره خواهرش و حتی خودم به همسرم میگفتم بیشتر کمک کنید تو مراسما تو جیب خواهرشوهرم پول میذاشتم میگفتم ی وقت کم نداشته باشه .. حالا امسال ب دلیل قسط های زیاد اجاره خونه بالا خودمون همسرم نتونسته بهش کمک کنه الان چند وقته مادرشوهرم پر کرده انداخت ب جون شوهرم ک زنت نمیزاره تو ب اون چیزی بدی آخه من نمیدونم دیگ چیکار کنم آخه ب من ربطی نداره گردن من میندازن حتی خوده خواهرشوهرم ب همسرم گفته زنت نمیزاره تو ب من چیزی بدی الان من چیکار کنم دست از سرم بردارن
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍