2777
2789

من پدر بزرگ  و مادر بزرگم ماشین ندارن یه خونه وکالتی دارن که معمولی پدر بزرگم درامدی نداره و 80  سالشه  تراکنش مالی خرید سالشون حدودا 120 میلیون بوده برای سه نفر که بالا نیس . یکسال دیگه اش 89 میلیون تومن برای یکسسسسال و برای امسالشون شیش ماهه اول سال شده ۳۷ تومن. شدن دهک  هشت . هیچی بنامشون نیست هیچ تراکنشی هم با کارت یا بنام اینها نمیشه دوبار اعتراض زدن همچنان همون دهک هشت . بازنشستگی ندارن اصن .  حدود  4 تومن بخاطر جبهه براشون میریزه وزارت دفاع . کل زندگی شون با همون 4, تومن و یک تومن یارانه میگذره . خب اینها که گفتن تراکنش مهمه و خونه بالای چقدر و ماشین چند میلیاردی !!!! بعد ظاهرا وزارت دفاع داره حقوق رزمندگان دهک بالا  رو قطع میکنه حالا پدر بزرگم خیلی ناراحت بود دلم کباب شد که پیرمرد نگران همن چس تومن اینها بود که گفتن احتمالا قطع شه. دیگه واقعا به کجا اعتراض بزنن!! چطوری سالی ۱۰۰ میلیون خرید با کارت بانکی برای سه نفر برای یکسال لاکچری حساب میشه . دلم میخاد براشون یه کاری کنم . در ضمن پدر بزرگم کم بینایی داره مادر بزرگم دیابت و فشار و بیکاری خاص و... موندم براشون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برای مردم کشورم 

گندشون بزنن ریدن تو مملکت 

ای خدا کجایی چرا هیچ‌کاری نمیکنی 😭

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

عزیزم دزد میدونی یعنی چی 

من خودم مثلا دهک 9ام 

الان یه مرغ ندارم یخچال 

کاری میتونیم بکنیم؟ نه 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

حالا میگن یارانه سه دهک بالا حذف میشه به دهک پایین اضافه میشه 

آخه اشتباه میکنی از یارانه چس تومن ما مایه میزاری 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

وقتی شروع کردن ب قطع کردن یارانه خودشون یه کد میدن برا اعتراض زدن

سری قبل که شروع ب حذف یارانه کردن برا ما رو حذف کردن اعتراض زدم سه ماه باهم‌ ریختن شماهم اگه برا پدربزرگتون‌ قطع کردن برید کافی نت اعتراض بزنید الان ما رو دهک ۱۰ زدن

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

خب چرا دروغ میگن به ملت ... اینها که یه چیز دیگه میگفتن ...

ببین ما نهایت یه خونه و یه ماشین به ناممون هست مارو زدن دهک ۸ .اونوقت برادرم چنتا خونه و ماشین و مغازه داره اونم زدن دهک ۸ .واسه همین میگم مسخرست

کاش بیان بگن ما کم اوردیم بودجه میخواییم از جیب کسایی که مملکتی نیستن و بی زور و ضعیف ان بکشیم بیرون خودمون بحوریم !!! بخدا همینو بگن ادم اینقدر نمیسوزه