2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ژاکارد اصلا دوست ندارم 

پارسال کت ساده گرفتم 

امسال هم کت ساده میگیرم 

فقط من کت پارسالم رنگ موکا بود 

حالا امسال موکا مد شده نمی‌خوام دیگه رنگ تکراری بگیرم 

نمی‌دونم چه رنگی بگیرم 🥴

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

امسال کت وشلوار بابا بزرگا مد شده(دیپلمات)بعضیاش پرده اتاق مامان بزرگم ترکیب شده باهاش

همون سوزوندوزی کوفتی هست

ژاکارد هست

کت وسارافون

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

ژاکارد اصلا دوست ندارم پارسال کت ساده گرفتم امسال هم کت ساده میگیرم فقط من کت پارسالم رنگ موکا بود ح ...

خواستم کت و شلوار مشکی بگیرم 

با شال و کیف و کفش زرشکی ست کنم 

اینجا گفتن رنگ زرشکی خوب نیست

حالا موندم چیکار کنم 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

امسال کت وشلوار بابا بزرگا مد شده(دیپلمات)بعضیاش پرده اتاق مامان بزرگم ترکیب شده باهاشهمون سوزوندوزی ...

آره خیلی خیلی زشت بودن 

من پرو کردم به شدت افتضاح بود 

آره خیلی خیلی زشت بودن من پرو کردم به شدت افتضاح بود

مده دیگ هرسال یه سم تولید میکنه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

امسال هر چیزی که توری باشه تور داشته باشه گیپور داشته باشه مد هست سارافون برای بچه ها مخصوصا برای خانم ها کت های ژاکارد و سوزن دوزی هنوز مده 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

2825