2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمپوت انجیر یا گلابی 

انجیر خشک و بخیسون بخور 

شربت خاکشیر

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

پودر پیدرولاکس از داروخانه بگیر دوقاشق غذا خوری ازش تو یه لیوان آب یا شربت آبلیمو بریز هم بزن کامل که پودرش حل شد بخور مشکلت کامل حل میشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

سالاد و سوپ زیاد مصرف کن، فیبر سالاد خیلی مفیده برا یبوست، آب زیاد نوش جان کن چون بدنت آب نداره، قرص سر خود نخور لطفا چون اون ضد باکتری که خوردی باکتری های مفید روده رو هم از بین بردن، ماست مصرف کن، 

اگه میتونی دراز نشست برو 40،50 تا (اگه کمر درد داری توصیه نمیکنن دکترا) 

سالاد و سوپ زیاد مصرف کن، فیبر سالاد خیلی مفیده برا یبوست، آب زیاد نوش جان کن چون بدنت آب نداره، قرص ...

سر خود نخوردم دکتر نوشته

یه دوره ۵روزه خوردم برای گوشم گفت کمه دوباره ۱۰روز مجدد تمدید کرد برام