2789
عنوان

شیش ماهگی

139 بازدید | 13 پست

سلام شبتون خوش دوستان

دخترم تازه شیش ماهه شده.میخوام بدونم شماها به بچتون چی میدین؟

اگر فرنی یا غذایی خاص میدین دستور پختشو بهم بدین ممنون.

دوم اینکه بعد از قطره آهن چیکار میکنید که دندون سیاه نشه

سوم رویه لباس دخترم چندتا قطره آهن ریخته و سیاه شده چیکار کنم؟

خلاصه کلی سوال دارم😀😀😀😜

مادرم نور چشمامه.بدون اون کور مطلقم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سیدرال میدادم اونم سیاه نمیکرد اصلا....الانم فرامکس....اونم سیاه نمیکنه اصلا..‌‌سوییت آیرون هم سیاه نمیکنه.....سیدرال ۴۵ تومن هر شیشه و ۱۵ روز بس میشه.....فرامکس ۹۸ تومن و تقریبا ۴ ماه بس میشه....سوییت ایرون ۵۶ و یک ماه بس میشه....

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

برای غذا من فرنی سرلاک حریره بادم بیسکوییت مادر با شیر میدم بهش

سوال دوم هر کار کنی سیاه میشه دندون در ضمن گول قطره اهن خارجیا رو نخور میزان اهنشون کم هستش من به بچه اولم دوسال دادم اخرشم کم خونی شدید داشت با قطره اهن ایرانی خوب شد ولی دندوناش سیاه شد تنها کار اینکه بریزی گوشه لپش وبعدشم اب بدی بهش

سوال سوم معمولا تمیز نمیشه من که لکه بری پیدا نکردم که لکه قطره اهنو ببره فقط یه لکه بر مونده که مارکش وانیش هستش امتحان نکردم 

مامانی وسه تا جوجه دوست داشتنی
من سیدرال میدادم اونم سیاه نمیکرد اصلا....الانم فرامکس....اونم سیاه نمیکنه اصلا..‌‌سوییت آیرون هم سی ...

دوست عزیز میزان اهن موجود تو این قطرها چقدره چون من بالا هم گفتم خارجیها معمولا اهنشون کمه مگه اینکه با مشورت دکتر مقدار بیشتری داده بشه

البته این تجربه منه 

دوست عزیز میزان اهن موجود تو این قطرها چقدره چون من بالا هم گفتم خارجیها معمولا اهنشون کمه مگه اینکه ...

عزیزم سیدرال در هر سی سی  ۷ تا داره که دو سی سی میدن در روز.....یه شیش سی میل هست که واسه ۱۵ روزه..‌‌فرامکس هم در هر پیمانه ۱۵ تارو داره...‌‌سوییت ایرون استفاده نکردم تا حالا

دوست عزیز میزان اهن موجود تو این قطرها چقدره چون من بالا هم گفتم خارجیها معمولا اهنشون کمه مگه اینکه ...

قطره های ایرانی هم فک کنم تو ۱۵ قطره ۱۵ تا اهن داره....

من سیدرال میدادم اونم سیاه نمیکرد اصلا....الانم فرامکس....اونم سیاه نمیکنه اصلا..‌‌سوییت آیرون هم سی ...

منم تعریف اینارو شنیدم.اما یه سریها میگن اینا هم سیاه میکنه.

برای غذا من فرنی سرلاک حریره بادم بیسکوییت مادر با شیر میدم بهش سوال دوم هر کار کنی سیاه میشه دندون ...

منم همین غذاهارو میدم. از سیاه شدن دندوناش میترسم.

چقدر بده که لکش پاک نمیشه.یکی از لباساش که خوشگل بود سیاه شده😞

منم تعریف اینارو شنیدم.اما یه سریها میگن اینا هم سیاه میکنه.

خوب اشتباه میکنن....چون من ۵ ماهه سیدرال دادم....حتی آبم نمیدم بهش بعد دادنش....هیچی هم نشده....دوستمم ۱ ساله فرامکس میده....اصلا مشکلی برا دندونای دخترش پیش نیومد....تازه رو لباسم لک نمیندازن

منم همین غذاهارو میدم. از سیاه شدن دندوناش میترسم. چقدر بده که لکش پاک نمیشه.یکی از لباساش که خوشگل ...

راستی من سیب رنده میکنم بهش میدم هویج هم میدم اب سیب واب هویج هم خودم میگیرم میدم بهش