ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم سال دیگه 18 ساله میشم ولی واقعا منم این حسو دارم
که محدود کردنشون باعث اینا شده
پسرا به جای کار کردنشون عین ولگردا تو خیابونا دنبال رل زدنن
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
نمیتونم حتی یه برنامه نصب کنم پدرمو در اوردن من تاحالا اکس رل دوست معمولی پسر هم نداشتم هیچ به هیچ من خوشم نمیاد بگن رل بزنیم یا هی درخواست دوستی بدن خدا لعنتشون کنه
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
چه محدودیتی ؟!!! عقل کمشون و مطالعه کمشون رو نشون میده
عزیزم منظورم اینه که به خیال خوشون دارن مملکت و خوب اداره میکنن و نوجوونا و جوونا خیلی خوب و درستن
و چون محدودشون کردن از اون اول اینه الان وضع مملکت
متوجه شدی؟
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.