2777
2789
عنوان

طلاق نامزدی

202 بازدید | 16 پست

بچه ها ها من یه ساله عقد کردم تو این مدت از نامزدم یکم خساست،بددلی ،یه بارم خیانت دیدم اوایل و پرخاشگره آخرین بار دیگه دووم نیاوردم سر دخالت خانوادش و همه چی رک به خانوادم گفتم و کم اوردم خانواده ی اونم اومدنو بحث شد الان دیروز اومده گریه التماس ک هر چی توبگی هرچی تو بخوای چیکار کنم ترخدا کمکم کنید اینم بگم سطح مالیمون خیلی متفاوته و یه سری جاها ک مثلا منو یکی دوبار برد خرید حس کردم غرورم داره میشکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم هر تصمیمی میخوای بگیری با بررسی کامل و مشاوره انجام بده و بدون بهترین ورژن همسرت الانه وارده زندگی مشترک و زیر یک سقف بدتر از این حالت تصورش کن... و اگر امکانش هست قبل عروسی یک مدت بهش فرصت بده و ببین تغییر می‌کنه یا نه

یعنی سطح مالی شما بالاتره؟؟

این چیزایی ک گفتی تو این دوران شیرین زندگیتون اینجوری و با این شدت بوده 

اگه بری سر خونه زندگی خودت همشونو با شدت حداقل دو سه برابر حساب کن بعد ببین میتونی زندگی کنی یا نه 

الان یکبار برای همیشه تصمیم بگیر مرگ یبار شیون یبار 

بعدشم جدا شدن تو عقد وجهه ش خیلی بهتر از جدا شدن وقتی ک سر خونه زندگی ای یا بچه داریه 

الان بازم برات خاستگار میاد و میتونی زندگی بهتری داشته باشی

اول با خودت فکر کن که میخوای بمونی یا طلاق بگیری. 

اگه میخوای بمونی  گفتنش به خانواده ها فقط قضیه رو خراب تر و بد تر میکنه پس دیگه نباید به هیچ عنوان بگی .

اگه میخوای طلاق بگیری که خب تکلیف مشخصه .

دلیل طلاق هم که خب  بی پولی و ... تو هرشرایطی با هرکسی که ازدواج کنی اتفاق میوفته چون همیشه همه پولدار و دست و دلباز نیستن و به هرحال شرایطی پیش میاد که نتونن خرج کنن . 

ولی خب خیانت هم گفتی اوایل بودی باید دلیلش رو پیدا کنی  خیانت به چه صورت بود فقط از طریق گوشی؟ با کی  چطور به چه دلیل ؟

و اینکه بعضی اوقات مسائل انقدر بزرگ نیستن . ولی وقتی به خانواده میگی اونها رو خیلی بزرگ میکنن و انقدر تو روت میگن و تو گوشت میخونن و عیب و ایراد طرف مقابل  رو میزنن تو سرت و گوشتو پر میکنن  که از طرف مقابلت بدت میاد .

و حتا کار به طلاق میکشه . اما یهو بعد از  مدتی به خودت میای و میبینی که مسعله اونقدر هم بزرگ نبود و یه چیز عادی بود و حرف و کش دادن خانواده ها باعث طلاق و بزرگ شدن مسعله شدن . که من خیلی این رو حس کردم با پوست و خونم .

ما هم سال اول مدام جنگ و بحث داشتیم بعد خوب شدیم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اسی مگه تو تاپیکهای قبلیت نگفتی طلاهاتو دادی خونه بگیره؟

اول بگو نصف خونه رو بزن به نامم بعدا جدا شو 

با پول طلاهای تو خونه گرفته فردا یه دختر دیگه رو ببره توش؟؟؟

بعدشم طرف پلیسه همیشه شکاک و بددله و زندگی رو بهت زهر میکنه کار احمقانه نکنی برگردی

من یه عقیده ای دارم شاید باعث حمله خیلیا بشه. طلاق بگیری بهترشم گیرت نمیاد . نظرمن اینکه کسی فهمید شوهرش مشکلداره اگه باقصد اینکه میخاد طلاق بگیره یکی بهترشو پیداکنه اصلا طلاق نگیره باهمین بمونه. اگه خطا ازش دیدین و خواستین طلاق بگیرین و مستقل شین و تنهابمونین حتما حتما طلاق بگیرین

من یه عقیده ای دارم شاید باعث حمله خیلیا بشه. طلاق بگیری بهترشم گیرت نمیاد . نظرمن اینکه کسی فهمید ش ...

شاید بالای صد تا زن دیدم ک از شوهر اولشون ک باهم خیلیی مشکل داشتن جدا شدن و با یکی دیگه ازدواج کردن و الان خیلی خوشبختن😕

اول با خودت فکر کن که میخوای بمونی یا طلاق بگیری. اگه میخوای بمونی گفتنش به خانواده ها فقط قضیه رو ...

خیادت تو تلگرام به طرف پیام داده بود که عشقم شرمنده نمیتونم بهت برسم و فلان بعد فهمیدم طرف دختر نبوده پسر بوده از اینا ک دوجنسن،خودمم همین فکر شمارو میکنم ولی دیروز حتی اومده تو خونمون تو اتاقدخودم که صحبت کنیم وسط بحث که داشتیم صحبت میکردیم وقتی چیزی ک نمی‌خواست بشنورو گفتم به حالت زدن دستشو آورد جلوی صورتش بعد میگه میخواستم صورتمو پاک کنم تو بهم بدبینی

کسی که اول راه خیانت کرده تو جاهای سخت میخواد چیکار کنه ؟یه لیست از اخلاق غیر قابل تحمل داره بعد بخا ...

اخه خیانتی ک دیدم به دختر پیام نداده بود طرف از این هم جنس گراها بود بعد میگه مال دوستم بوده تو داری اشتباه میکنی

اسی مگه تو تاپیکهای قبلیت نگفتی طلاهاتو دادی خونه بگیره؟اول بگو نصف خونه رو بزن به نامم بعدا جدا شو ...

همون دیگه عمرا بزنه،با خانوادش اون شب اومدن تا گفتم طلاهای منو فروختن حتی یه دیگم به اسمم نزدین مادرش یهو عصبانی شد گفت نگاه فقط فکر پوله پاشید بریم ما نباید میومدیم و فلان،به منی میگه فکر پول ک خونه ی ما عظیمیس بعد خودشون روستاهای پایین فردیس کرج میشینن،به منی میگه که دوستم با پرادو میوند دنبالم و پسر ایشون ...من فقط بخاطر عشق و علاقه رفتم جلو باهاشون اشتباه کردم

اول با خودت فکر کن که میخوای بمونی یا طلاق بگیری. اگه میخوای بمونی گفتنش به خانواده ها فقط قضیه رو ...

خیلی پرخاشگره و انگار کنترل اعصاب نداره و یه داداش بزرگتر از خودش داره که اونم دقیقا همین شکلیه خیلی خیلی پرخاشگرن یعنی تو یه مهمونی ساده همش باید بترسی دعوا نشه،کل خانواده میگن جایی ک این هست ما جرات نمی‌کنیم باشیم فقط بخاطر تو هیچی بهش نمیگفتیم