2777
2789
عنوان

کنکوریا کمک

94 بازدید | 15 پست

برای دهم میخوام با فراهانی پیش برم

اما داخل تلگرام تا جلسه ۲۰ هست

جزوشو بخرم تا جلسه ۲۰ با دوره جدید ۱۴۰۳ پیش برم و چند جلسه آخرش رو با دوره ۱۴۰۲ ؟

چون جلسات آخر برای دوره ۱۴۰۳ امسال رو تلگرام نزاشته دیگه.

یا کلا معلم عوض کنم؟

شما الان کنکوری هستی یا پایه دهمی؟

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همشو گذاشته

میشه کانالی که داری رو معرفی کنی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من میخواستم ببینم ولی عذاب وجدان گرفتم نکنه درست نباشه و راضی نباشن🥲😅

الان موندم چه کنم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من میخواستم ببینم ولی عذاب وجدان گرفتم نکنه درست نباشه و راضی نباشن🥲😅الان موندم چه کنم

اینارو کی پخش میکنه جز کسی که میره کلاسشون و دسترسی به کلاسا داره؟؟

تاحالا اینجوری بهش فک کردی!؟

💕💍🤰🩵

اسم کاناله نکته و تست فراهانیه

مرسی عزیزم

اینارو کی پخش میکنه جز کسی که میره کلاسشون و دسترسی به کلاسا داره؟؟تاحالا اینجوری بهش فک کردی!؟

نمیدونم ولی بازم کار اون شخص هم درست نیست دیگ 

البته اگ یکی باشه که واقعااا نیاز داره و نمیتونه هزینه کنه برا کلاسا یه چیزی 

هووف بازم نمیدونم🤦🏻‍♀️🥲😂😂

نمیدونم ولی بازم کار اون شخص هم درست نیست دیگ البته اگ یکی باشه که واقعااا نیاز داره و نمیتونه هزینه ...

نگا کن

اصلا هم عذاب وجدان نداره

باور کن ،همین مشاورای تحصیلی م اینجوری پیشنهاد میدن

من خودم مشاورم میگف لپ تاپتو بیار همه کلاسارو واست بریزم

💕💍🤰🩵

گزینه دو

خب وقت زیاد داری برای نگاه کردن فیلما و فراهانی هم استاد عالی هستن ، بنظرم با همین استاد پیش برو ، البته ارتباط گیری هرکس با استادا فرق می‌کنه 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)