تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! میشوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من میخندی.. و به خود میگویی .. باز میآید و میسوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :) ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب وقت زیاد داری برای نگاه کردن فیلما و فراهانی هم استاد عالی هستن ، بنظرم با همین استاد پیش برو ، البته ارتباط گیری هرکس با استادا فرق میکنه
تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! میشوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من میخندی.. و به خود میگویی .. باز میآید و میسوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :) ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)