2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه هفته ای میشه شروع کردم ، همه کابینت ها رو ریختم بیرون که بشورم بزارم سرجاش ولی اینقدر کار متفرقه پیش میاد هنوز فرصت نکردم  مثه چی پشیمونم    البته شاغلم هستم 

😂😂خانه تکانی از آنچه فکر میکنید به شما نزدیک تر استستاد انتقال استرس شب عید😅😅😅بالاخره که باید ا ...

به خونه نیگا میکنم استرس میگیرم ...البته خوبه دوساله ازدواج کردم هنوز خیلی چیزا دست نخورده

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

یه هفته ای میشه شروع کردم ، همه کابینت ها رو ریختم بیرون که بشورم بزارم سرجاش ولی اینقدر کار متفرقه ...

اول از آشپزخونه شروع کردی؟ 

خب دونه دونه تمیز میکردی عشقم وقتی شاغلی

همه رو بریزی بیرون سخته

اوفففف بابا باریکلا مبارکت باشه چقد زود

ممنون عزیزم 

دیگه گفتم تا انرژی دارم و فازشو گرفتم تمومش کنم و البته اول اسفند تا روز اول فروردین فشار اب خیلییی کم میشه گفتم تا فشار اب خوبه تمیز بشورم همه جارو 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

اول از آشپزخونه شروع کردی؟ خب دونه دونه تمیز میکردی عشقم وقتی شاغلیهمه رو بریزی بیرون سخته

آخه  کابینت  ها یه مقدار تعمیرات داشتن ، جو گرفتم گفتم همه رو خالی کنم بشورم ظرف ها رو    

[QUOTE=372217241]آخه  کابینت  ها یه مقدار تعمیرات داشتن ، جو گرفتم گفتم همه رو خالی کنم بشورم ظرف ها رو&nbs ...[/QUOTEباز خوبه جو گرفتن باعث شده شروع کنی

من که خسته تر از این حرفام اصن نمیدونم چیکار کنم 😂😂😂