2777
2789

دیروز شوهرم بهم گفت من شانش مادرزن وپدرزن ندارم همه میرن خونه ی فامیل زنشون واونا تحویلشون میگیرن اما من مادرزنم که مرده وپدرتم که نه دوستت داره نه بهت سرمیزنه احترام منم نداره براشب چله خواهرت منو دعوت کنه.واز زن بابات دستورمیگیره .خونه اونهم که میریم مادر اندرت چای جلومون نمیذاره .باید برم زن دیگه بگیرم که عقده شده برام...بدونید چقدر دلم شکست..بااین حرفش بااینکه بعد ازم معذرت خواهی کرد اما چینی که ترک برداره مثل اولش میشه؟

زن پدرم زنی بسیار دروغگو ومیدون بهم زنه وبا حرفاش پدرمو ازم دور کرده،وقتی بچم توشکمم مرد خوشحال بود وبشکن میزد من کسی رو ندارم از خدا میخام مرگشون برسونه که غم من خوشحالی اونه همیشه وبا کاراش وحرفاش شوهرمو ازم دور کرده.

زن پدرم زنی بسیار دروغگو ومیدون بهم زنه وبا حرفاش پدرمو ازم دور کرده،وقتی بچم توشکمم مرد خوشحال بود ...

چه ربطی داره به شما آخه شوهرت دنبال بهانه ست،من کلا با خانواده م نه ارتباط دارم نه رفت و آمد اما شوهرم یکبار از این حرفا نزده شما که شرایطت کلا فرق داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم فوت کرده و شوهرم هر وقت زخم زبونم میزنه میگم قراره تد هم ببینی این روزهای منو و. کلا دهنش رو میبنده برای یه چند ساعتی 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

زن پدرم زنی بسیار دروغگو ومیدون بهم زنه وبا حرفاش پدرمو ازم دور کرده،وقتی بچم توشکمم مرد خوشحال بود ...

هیچوقت مرگ کیی رونخاه اماشوهرت هم زیادی باجنبه نیس اتفاقا بایدچون مادرنداری بیشتردرکت کنه

من مامانم فوت کرده و شوهرم هر وقت زخم زبونم میزنه میگم قراره تد هم ببینی این روزهای منو و. کلا دهنش ...

اره واقعا دلخورمیشه آدم مخصوصا اگه عقده ی خوش وخسور مهربون داشته باشه

اره واقعا دلخورمیشه آدم مخصوصا اگه عقده ی خوش وخسور مهربون داشته باشه

مشهدی هستی؟ 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

هیچوقت مرگ کیی رونخاه اماشوهرت هم زیادی باجنبه نیس اتفاقا بایدچون مادرنداری بیشتردرکت کنه

اره درسته.واقعا.بیشتروقتا درک میکنه اما ایندفعه حرف دلشو زد..منم گفتم میخای بری زن بگیری به بابام بگی من خوش وخسور میخاستم برو بگیر عقده ی خودتو وزندگی خودتو خراب خواهی کرد 

نزدیک مشهد

از مدل نوشتنت فهمیدم 

اره درسته.واقعا.بیشتروقتا درک میکنه اما ایندفعه حرف دلشو زد..منم گفتم میخای بری زن بگیری به بابام بگ ...

ادم که یتیم میشه پیش خداخیلی عزیزهس مطمئن باش هرکسی اذیتت کنه تاوان میده اماهمیشه عزیز دلم سعی کن دعای خیرکنی،چون این دنیا تموم میضه میره اونوقت اون دنیا به خودت وصبرت افتخارمیکنی