2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 20 پست
چقدر متاسفانه تعداد آقایون تو نینی سایت زیاده شده

واییی الان ی سری خانم هول که عشقشون اینه اقایون هولتر از خودشون اینجا باشن میان تیکه پارت میکنن ی بار ی تاپیک زنونه ی اقا شرکت کرده بود منم شستمش بعد همون صاحب تاپیک اومد بیرون با ی تاپیک دیگه ازشون دفاع میکرد 

یکی بود می گفت د. تا قابلمه مثل هم برنج پختیم اون یکی که مادر همسرم پخت بی برکت بود اونی که مادرم پخ ...

من اصلا دستم برکت نداره به چشم خودم دیدم. همون قدر برنج که من پیمانه میکردم مامانم اگه پیمانه می‌کرد زیاد میومد ولی من که می‌پختم همیشه تموم میشد همه نیمه سیر میشدن با اینکه صلوات هم می‌فرستادم

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هستن کسایی که مثل شما فکر کنن؟؟تورم رو نمیبینی؟؟اگه جیب تون پره همین الان برو خرید و دوباره پرش ...

عزیزم کاری به حرف این خانم ندارم واصلا نمیدونم شرایطتشون چی هستش اما تحقیق بکنید چشم زخم واقعیت هستش وروی همه چیز اثر میذاره

بعضی وقتها هم طرف نه حسوده نه ندار اما چشمش زننده هستش یا پا توی خونه آدم بذاره زندگی آدم کن فیکون میشه

نشنیدید پیامبر به اصحابش از قبرستان رد میشدند گفتند اکثر اینا که توی این قبرها آرمیدند بر اثر چشم زخم بوده وتعداد کمی بر اثر مرگ طبیعی مردند