2821
2789

من با همسر در حال خوردن🥂تا ۸ ،۹ صب بیداریم بعد ۳ ساعت میخوابیم و ب زندگیمون میرسیم

مدرسه بچه ها و ووو

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با همسر در حال خوردن🥂تا ۸ ،۹ صب بیداریم بعد ۳ ساعت میخوابیم و ب زندگیمون میرسیممدرسه بچه ها و وو ...

ای جان خوش باشید

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

خوابم نمیبره از هر مشکلی یکی دارم الان به رابطه عاطفی رو به شکستم فکر میکنم حالم خیلی بده تا الان گر ...

عزیزم اینجوری نکن با خودت هیچی ارزش اشک ریختنتو نداره 

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

من یهویی ساعت ۴بلند شدم و قلب دردم بیشتر شد

دو روزه اینجوری ام های اذیتم خوابم نمیبره

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

خونه مادرشوهرم هستم مریضه رفته سرویس برگشتنی خورده زمین بیهوش شده برای صدای اون بیدارشدم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
2823
2791
2779
2792