2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام منم پارسال دکتر اینو گفت باور نکردم سه تا دکتر رفتم همشون همینو گفتن غدد وزنان خلاصه در اثر بی احتیاطی وخدا خواسته سومی را الان دارم شیر میدم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام منم پارسال دکتر اینو گفت باور نکردم سه تا دکتر رفتم همشون همینو گفتن غدد وزنان خلاصه در اثر بی ...

واقعا"؟؟؟؟؟؟ چقدر خوب .... کلی امیدوار شدم

میشه بگین چه درمانی کردین؟

من دچار هستم، درمان قطعي نداره ولي پريودم با قرص اومد بعد چندين سال و انواع دكتر 

چه قرصی؟ هورمون درمانی؟ کامل برگشت یا اینکه باید همیشه دارو مصرف کنین تا پریود بشین؟

چه قرصی؟ هورمون درمانی؟ کامل برگشت یا اینکه باید همیشه دارو مصرف کنین تا پریود بشین؟

ببين من خَيلي خَيلي دنبال درمان رفتم حتي تا امريكا و انگليس چنتا پزشك بودن تحت درمان اونا بودمً، از ١٦ سالگي تا اينكه ٤ سال پيش بودً رفتم پيش ي پزشك انواع و أقسام دارو بهم داد تا اخرش همون ال دي ساده جواب داد بهم، هر ماه بايدً قرص بخورم، اگر بخوان باردار بشم مستقيما ميره سر اي وي اف، و هر ماه قرص مصرف ميكنم، جديدا ي روشي پزشكاي انگليس مكاتبه كردن بهم پيشنهاد دادن، اونم حالت تخمك أجاره اي ميشه، با دكترم صحبت كردمً گفت اين روش هنوز توي مرحله آزمايش و فقط ١٠ ساله دارن روش كار ميكنن، اگر ميخواي انجامً بدي سلولهاي بنيادي ايران هم داره به همون سرعت و كيفيت انجامً ميده ازمايشارو از خَيلي جاها ميان ايران. ولي اگر راجب بارداري ميخواي بدوني، خيليا هستن اين مشكلو داشتن و باردار شدن و حتي براي بعضياشون تا ١٠ بار اي وي اف انجامً دادن، جداي اون حتما تحت نظر پزشك باش براي سلامتي خودت، اولا با قرص سلامت رحمتو حفظ كنيً كه براي بارداري كار دكترت راحت تر باشه، دوما مشكل پوكي استخوان پيدا ميكني از الان به من قرص ميده كلسيوم و ويتامين د دوز بالا كه ماهي ي دونه مصرف ميكنم و زماني كه قرص ال دي نميخورم حتما ساپليمنت كلسيوم مصرف ميكنم. عوارض قرصاتم بايدً حواست باشه مثلا ال دي ادمو پريشون ميكنه كه اينارو بايدً بدوني و از نظر روحي خودتو كنترل كني. 

واقعا"؟؟؟؟؟؟ چقدر خوب .... کلی امیدوار شدم میشه بگین چه درمانی کردین؟

یادم نیست دارو چی خوردم فقط یادمه دکتر گفت خوبه بچه دوتا داری وگرنه تا اخر عمرت دیگه بچه بی بچه 

برنامه خوابم منظم بود صبح زود بیدار میشدم پیاده روی داشتم کتاب زیاد میخوندم کلا روش زندگیم را تغییر داده بودم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ببين من خَيلي خَيلي دنبال درمان رفتم حتي تا امريكا و انگليس چنتا پزشك بودن تحت درمان اونا بودمً، از ...

منم یکی از دوستام با تخمک اجاره ای الان بارداره

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
منم یکی از دوستام با تخمک اجاره ای الان بارداره

اره خيليا هستن، من روزيً كه رفتم پيش اين دكتر كلا نا اميد بودمً رفتم ديدمً همه نشستن با شكم تپلي از ١٠ نفر باورم نميشد ٩ نفرشون يائسگي زودرس داشتن 

ببين من خَيلي خَيلي دنبال درمان رفتم حتي تا امريكا و انگليس چنتا پزشك بودن تحت درمان اونا بودمً، از ...

مرسی عزیزم... منم مرتب هورمون میخورم که رحمم جوون بمونه...  دقیقا" همینه که میگی متخصیصین زنان هیچ راهی برای درمان قطعی ندارن. منم آلمان رفتم و جوابشون همین بوده! فقط میگن تخمک اهدایی...

ولی از بعضیا شنیدم که با داروهای گیاهی یا ماساژ و... تخمدوناشون فعال شده!

خلاصه که منتظر معجزه ام