2777
2789
عنوان

چه بگویم

47 بازدید | 8 پست

دنیا عجیبه 

آدما عجیب تر 

هر آدمی با همه ی پروییاش ،مغرپر بودناش، لجبازیاش، لبخند و حتی گاهی قهقه هاش شبا تو تنهایی خودش بی کس و برای غربت خودش دلش میگیره 

بله ولی مذخرفتر از غرور چیزی پیدا نمیشه

قبول دارم 

خودم در لحظه زندگی میکنم 

از چیزی خوشم میاد میخرم 

به آدمی که دوسش دارم میگم دوسش دارم به بعدشم فک نمیکنم مهم اینه عقده نشه تو دلم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قبول دارم خودم در لحظه زندگی میکنم از چیزی خوشم میاد میخرم به آدمی که دوسش دارم میگم دوسش دارم به بع ...

آره چی بگم یکی دوتا تاپیک دیدم نماز میخونی حتما بخون ایشالله خدا کمکت کنه منم سخت ترین روزای عمرم این ده روز اخیر بود خاطر یه دختریو دوسال خواستم و ازدواج کرد حتی رفتم عروسیشم والا بازم دلم به بودن خدا خوشه میدونم که هیج کاری از خدا بی حساب کتاب نیست چه برسه این قضیه که انقد رنجم داد 

آره چی بگم یکی دوتا تاپیک دیدم نماز میخونی حتما بخون ایشالله خدا کمکت کنه منم سخت ترین روزای عمرم ای ...

دو کیلو سیب ببریم برا خدا بلکه دست از سرمون برداره بخدا قلبم هزار تیکس

دو کیلو سیب ببریم برا خدا بلکه دست از سرمون برداره بخدا قلبم هزار تیکس

عیب نداره سخت نگیر منم توی سنت که بودم اینجور فکر میکردم الان که فکر میکنم اونموقع اگه همه چی گل و بلبل بود باز دنبال راهی میگشتم که ناله کنم و از خدا گلایه کنم بهتر میشی یه نصیحت برادرانه بهت میکنم نمازت رو بخون و با هیچ پسری توی رابطه نرو و صبرو ارادهت رو قوی کن همون چیزی میشه که دوست داری 

عیب نداره سخت نگیر منم توی سنت که بودم اینجور فکر میکردم الان که فکر میکنم اونموقع اگه همه چی گل و ب ...

نمازمو که میخونم 

اما سردرگمه ایندم‌ 

ممنونم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز