2777
2789
عنوان

چطور شوهرم رو اذیت کنم

139 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهرم خیلی اذیتم کرده تو مخم میره برام وقت نمیزاره خیلی خرج نمیکنه و هزار تا کار چطور یکم جوش بهش بدم دلم آروم بگیره حوصله نصیحتم ندارم پلیز راه کار فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس سسکی بپوش تو اتاق واسه خودت برقص

🤣🤣🤣

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

جلوش لخت بگرد بعد که اومد که.....  بگو 👍🏻 تقدیم بهت و بهش رو نده 🤣🤣🤣

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

میتونی هم بری بالای سرش باد شکم رها کنی