2777
2789

خواهرم رفت بخوابه ولی الان اومده پیشم اصرار داره یکی با دست زده رو شونه ش 

خیلی می‌ترسه...

قانعش کنم چیزی نبوده و احساسش اشتباهه یا بهش بگم شب پیش من بخوابه؟

اینم بگم هفده سالشه بچه نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو چیزی نبوده ... شاید خواب دیده یا اگه خواب نبوده فقط خیال کرده 

اگه خیلی ترسیده حالا یه امشب رو بیاد پیش شما بخوابه.. به قول شما بچه که نیست .. از فردا شب برمیگرده اتاق خودش 

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

بهش بگو چیزی نبوده ... شاید خواب دیده یا اگه خواب نبوده فقط خیال کرده اگه خیلی ترسیده حالا یه امشب ر ...

اومده پیش من والا ی جوری تعریف کرده منم وحشت کردم بابامم ک خونه نیس دیگ بیشتر میترسه

اومده پیش من والا ی جوری تعریف کرده منم وحشت کردم بابامم ک خونه نیس دیگ بیشتر میترسه

نه بابا .. نترسین

چیزی نیست 

من خودم یه بار تو خواب و بیداری فکر کردم یکی دستمو گرفته ... خیلی ترسیدم چون فشار که میدادم واقعا سفت بود و جرعت هم نداشتم نگاه کنم ... آخرش فهمیدم نرده ی تختم رو خودم تو خواب گرفتم 😂😅

از این حالتا زیاد پیش میاد واسه آدم..نگران نباشین

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

نه بابا .. نترسینچیزی نیست من خودم یه بار تو خواب و بیداری فکر کردم یکی دستمو گرفته ... خیلی ترسیدم ...

مشکل اینه ک خواهرم بیدار بوده و میگ داشته با گوشی بازی میکرده

من میگم طبیعیه چون کل حواسش ب گوشی بوده اشتباه احساس کرده و چون خودش هم آدم استرسی هست زیادی بزرگش کرده