2777
2789
ما نمیتونیم درمورد قبول بودن نماز و وضو و غسل نظری بدیم ، طبیعتاً قبول کردن و نکردنش دست خداست ...ام ...

یه کلام،  در احکام دین ما گفته شده، هر چیزی که مانع رسیدن آب به بدن بشه باعث ابطال غسل و وضو میشه. تمام 

دیگه ما میتونیم و نمیتونیم نداره،اصلا نظر شخصی ما اینجا مطرح نیست! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما که خداوند مهربانه ولی این به معنای تغییر قوانین خدا یا اوردن احکام جدید در دین نیست این میشه بد ...

ولی خب من گفتم بستگی به اعتقادات هر کس داره 

و اینکه هیچ اجبار یا دستوری نیس که یا اینوری یا اونوری 

-تعلیق

یه کلام، در احکام دین ما گفته شده، هر چیزی که مانع رسیدن آب به بدن بشه باعث ابطال غسل و وضو میشه. ت ...

آفرین نظر شخصی ما مطرح نیست ، پس با اطمینان خاطر نمیتونی بگی کسی نمازش قبول هست یا نه .

چون یکی دیگه قبولش می‌کنه و یا نمیکنه ...

شکی در اینکه وضو و غسل و نماز یا کاشت صحیح نیست نداریم . ولی قبول کردنش واقعا نه به من ربطی داره و نه غیر ....

خدا باید قبول کنه .

ممکنه من تک به تک احکام رو رعایت بکنم ، نمازمم صحیح بخونم ولی خدا قبول نکنه .. 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

واقعأ اونایی که ناخن میکارند نمیدونند یا براشون اهمیتی نداره؟

متاسفانه اهمیتی نداره، یا با این توجیهات که خدا مهربونه و بنده ی خدا سخت میگیره و... خودشون رو مجاب میکنن و اصلا هم به دلیل و مصلحت  این حکم دینی فکر نمیکنن

آفرین نظر شخصی ما مطرح نیست ، پس با اطمینان خاطر نمیتونی بگی کسی نمازش قبول هست یا نه .چون یکی دیگه ...

اون قسمتش که با خداست از دست ما خارجه ولی یه قسمت هایی که به عهده ماست وظیفه داریم درست عمل کنیم

آفرین نظر شخصی ما مطرح نیست ، پس با اطمینان خاطر نمیتونی بگی کسی نمازش قبول هست یا نه .چون یکی دیگه ...

اطمینان کسی که میگه قبول نیست، از احکام دینی میاد.(که این احکام از احادیث و روایات معتبر ائمه ما نشات گرفته) پس قاطعانه میگه و انجام هم نمیده. 

پس دیگه شک و شبهه‌ای توش نیست. 

متاسفانه اهمیتی نداره، یا با این توجیهات که خدا مهربونه و بنده ی خدا سخت میگیره و... خودشون رو مجاب ...

خب اونی که نمیخواد قبول کنه هرگز نمیگه من مخالف حرف خدا هستم. میگه اون مهربونه و کاری باهام نداره... 

خب اونی که نمیخواد قبول کنه هرگز نمیگه من مخالف حرف خدا هستم. میگه اون مهربونه و کاری باهام نداره...

بله دیگه همون توجیه! 

پس یعنی تمام احکام دین بیخود و بی جهت وضع شده و در نهایت خدا مهربونه و.... 

به عقل خودت مراجعه کن به نظرت قبوله؟  اینکه یه مانعی رو برای زیبایی خودت ایجاد کنی و بعد آب به اون قسمت نرسه؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

2790
2778
2791
2779
2792