2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما نمیتونیم درمورد قبول بودن نماز و وضو و غسل نظری بدیم ، طبیعتاً قبول کردن و نکردنش دست خداست ...

اما چیزی که در احکام و دین ما هست میگه، خیر غسل و وضو با مانع صحیح نیست (نمیتونیم بگیم قبول هست یا خیر) میتونیم بگیم صحیح نیست .

یعنی خیلی ها با کاشت و اکستنشن و... غسل و وضو غیره انجام میدن که میشه گفت صحیح نیست ، ما در حدی نیستیم که تصمیم بگیریم برای خدا و بنده اش که بگیم قبول نیست💚✨

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خدا مهربون تر از این حرفاس

حتما که خداوند مهربانه 

ولی این به معنای تغییر قوانین خدا یا اوردن احکام جدید در دین نیست این میشه بدعت در دین و گناه بزرگیه 

احکام الهی مشخصه تغییر هم نخواهد کرد 

یا باید بپذیریم و طبقش پیش بریم 

یا خیلی خیلی بهتره که اگر احکام رو قبول نداریم کلا کاری نکنیم 

یا اینوری یا اونوری 

اتفاقا با افزایش آگاهی مردم و برملاشدن دروغ بعضی آرایشگرها، خیلی ها ریمو کردن

واقعا بحث دین و مذهب رو کنار بذاریم 

همه نقاط بدن باید اکسیژن برسه بهش. وقتی میان یه چیز غیر مصنوعی رو ناخن میچسبونن اول و اخرش ضرر داره برا انسان 

کم کم همه هم درک میکنن که بعد اعتقادی به کنار برا جسمشونم مضره

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

واقعأ اونایی که ناخن میکارند نمیدونند یا براشون اهمیتی نداره؟

انقدر تو آرایشگاه ها فتوای دروغی مراجع رو گذاشتن که یک عده باور میکنن. بعضیام دیگه خودشون همه چیو گردن میکیرن و دلی و قلبی عمل میکنن 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2790
2778
2791
2779
2792