2777
2789
عنوان

سال 1404 چخبره

| مشاهده متن کامل بحث + 8981 بازدید | 62 پست

ولی فک کنم سیزده بدر عید تموم میشه ها،عید فطره

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صرفا برای شما بهتر شد

خیلی های دیگه هم دیدم با من هم نظرن . عید دل شاد میخواد عید جیب پرپول میخواد، عید دل های به هم نزدیک و صمیمیت میخواد . الان چند درصد خانواده ها و فامیل این فاکتورها رو دارن؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

الله اکبررررررر

میگن چهارشنبه سوری چندسال دیگه با محرم یکی میشه

اون موقع دیگه جنگ جهانی سوم اتفاق میوفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خیلی های دیگه هم دیدم با من هم نظرن . عید دل شاد میخواد عید جیب پرپول میخواد، عید دل های به هم نزدیک ...

هیچیییی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

فک میکنم برای خیلی از ایرانیها که دیگه دل و دماغی ندارن و دیگه مهمون بازی یادشون رفته بهتر شد با ای ...

از لحاظ گرونی که کمر همه شکسته 

اما مناسبات تاریخی و ایرانی هم خیلی مهمن باید زنده نگه داشته بشن چون هویت ما در گرو این چیز هاست و اگه اینا هم نباشن دیگه هیچ چیز از ما باقی نمی مونه.

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

نمیدونم چرا چندساله سیزده بدر نمیریم😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

میگن سال ۱۴۰۴ سال ماره و مار نشانه ثروته