2777
2789
عنوان

کیا رفتن جشن

118 بازدید | 15 پست

بیایین تعریف کنین ما خیابونمون جشن بود پر از قرفه های رنگاوارنگ خوراکی های مختلف دختر وپسرا کیف میکردن واقعا روز قشنگی بود

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جشن نبمه شعبان منظورشونه ولادت حضرت مهدی

عهههه نمیدونستم مبارکه🌹

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

پارتی منظورته؟ صدبار رفتم مختلط

😂😂😂

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

تولد امام زمان نیمه شعبان🤣🤣🤣

والاه اونقدر بدبختی دارم به مناسبات نمیتونم فکر کنم😂

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ماهم شب قشنگی بود پسرم و شوهرم باهم توی قرعه کشی دراومدن دوتا کارت ۲۰۰تومنی شوهرم مال خودشو داد به ی ...

دمش گرم برا ما قرعه کشی کربلا بود ولی اسم ما در نیومد واقعا کار قشنگی کرده شوهرت

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم