2777
2789
عنوان

بیاید ببینید بهم چی گفت شوکه شدم

210 بازدید | 25 پست

خاستکارم وضع مالی پدرش از ما بهتره خونشون بالاشهر ما خونمون پایین شهر پنج سال دوست بودیم اومده خاستگاریم برای مراسم بله برون میخواد کسی رو نیاره بهم گفت من ازت معذرت می‌خوام برای من و خانوادم فقط خود دختر و خاندانش مهمه ولی فامیل های ما بیان وضع زندگی شما رو ببین حرف مفت زیاد میزنن برای این سعی میکنم زیاد دعوت نکنم همش میگن میرفتی دختر پولدار می‌گرفتی و.‌.. خلاصه ناراحت شدم دارم گریه میکنم چیکار کنم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
یه چیزی بگم؟بنظرم اگه واسه خودشم مهم نبود نمیگفت فامیلامون حرف درمیارنخودشم نامحسوس همین نظرو داره

هی خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که کیس خوبیه بعد ۵ سال ولت نمیکنه  حتما به خواستش احترام بزار دوستام ۸ سال عمرشون گذاشتن پای پسره بو حرف مادرشون بهم‌زدن دوستیشونو بنظرم نامزدت آدم خوبیه و قصد بدی نداشته  اون بلید از این به بعد حرف فامیلم بشنوه که چرا دعوتمون نکردی

یه سوال چه جوری آشنا شدین و ۵ سال به پای هم موندین

اتفاقا با افتخار باید تورو نشون بده .. ولی خب دهن مردم و نمیشه بست ولی عزت نفس تو جلوش نگه دار بگو همین حرفی ک به من زدی و به بقیه هم بزن مهم بودن من آنقدر مسئله به جا و قانع کننده ای است ک پشت سرش حرف و حدیث نباشه

فقط خدا و دیگر هیچ ....
حالا که کیس خوبیه بعد ۵ سال ولت نمیکنه حتما به خواستش احترام بزار دوستام ۸ سال عمرشون گذاشتن پای پس ...

مجازی راهمونم دوره 

بیخیال این چیز های پیش پا افتاده اوقاتت و مکدر نکن

اخه یه بارم واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا 

سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب 🥲 🥲 🥲