2777
2789
عنوان

بارداری

106 بازدید | 10 پست

سلام مامان گلا و مامانای آینده 

من ۶ ماه اقدامم این ماه دو روز عقب انداختم و بعد از نزدیکی رو دستمال توالت خون دیدم و روز بعد قطع شد و امروز که روز چهارم هست دستشویی که میرم مقداری خونریزی دارم ولی روی نوار بهداشتیم چیزی نیست از یه هفته پیش هم درد کمر و شکم و سینه دارم و سینه هام نسبت به همیشه حساس ترن . راستی روز سی ام هم ب ب چک گذاشتم منفی بود . بنظرتون ممکنه باردار باشم؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشاالله ک باردار باشی

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

اره احتمالش زیاده منم اینجوری بودم . دوبار بی بی گذاشتم دوبارش مثبت شد.اما من تا سونو نرفتم باورم نشد.ههههه.

البته من خیلی از پریودم گذشته بود.یکی صبح بزار اما اگه منفی بود چند روز دیگه امتحان کن. انشالله که مامان شدی

حالا فردا هم دوباره ب ب چک میزارم . انشالله که نی نی تو دلم باشه. دعا کنید برام

ایشالا که  باردار باشی. منم روز موعدم لک دیدم  البته نه روی نوار بهداشتی.  و دیگه چیزی ندیدم. از دادم مثبت بود .  دوباره سه هفته بعدش لک دیدم استراحت کردم.  الانم دخترم چهارسالش