2777
2789

این حس منو داغون می‌کنه همش مقایسه میکنم حسادت میکنم وقتی یه نفر مثلاً شرایط جوری میشه که از نظر مالی سود می‌کنه دلم نمی‌خواد اینجوری باشم ولی هستم دست خودم نیست همش خود خوری میکنم که مثلاً کاش منم فلان کارو میکردم سود میکردم  از خودم میتنفرم کاش اینجوری نبودم دلم نمی‌خواد اینجوری باشم ولی هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم😂دوس دارم از همه پولدارتر و موفق تر خودم باشم یکی از ما میزنه جلو یا بی پول بوده پولدار می ...

مال من داره تبدیل میشه به یه مریضی بخدا تا می‌شنوم  میریزم بهم ناراحت میشم افسردگی میگیرم الان بخدا دارم گریه میکنم آخه اصلا نمیتونم خوشحال باشم 

خیلی بده کـــ.... 🤒چون بلاخره ی نفر پیدا میشع

اره میدونم  ولی خب پیشرفت میکنن 

بعضی ها اون بیشتر. حسادت میکنم مثلا یکی بود ماشینشون پراید بود کار کرد زحمت کشید الان چنتا خونه داره و ماشین های خوب بهش حسادت میکنم در عرض ۳ سال 

ولی سه سال پیش ما پنج برابر اون سرمایه داشتیم الان تو همون نقطه سه سال پیش هستیم میدونم حسم بده هااا ولی دست خودم نیست🥴😕

مال من داره تبدیل میشه به یه مریضی بخدا تا می‌شنوم میریزم بهم ناراحت میشم افسردگی میگیرم الان بخدا ...

درکت میکنم حست طبیعیه خودت به خاطرش سرزنش نکن

به جاش تو زمینه ایی دیگه سعی کن پیشرفت کنی 

از خدا بخواه این حس و برات کمرنگ کنه و تلاش خودت و بزار برای پیشرفت خودت

2790
2778
2791
2779
2792