2821
2789
عنوان

تنبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 99033 بازدید | 108 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب باید با آروین چیکار کنیم? مرتب شلوارشو خیس میکنه هر چی هم ملایم بهش میکم گوش نمیده

اون فقط یه بچه است خانوم محترم.

خیلی از بچه ها وقتی کتک میخورن اختیارشونو از دست میدن و شلوارشون رو خیس میکنن بعد شما باز بخاطر خیس کردن شلوارش کتکش میزنین و انتظار دارین درست بشه اول شما و شوهرتون باید درمان بشین.

وقتی میرین مهمونی یه شلوار اضافه با خودتون ببرین اون فقط سه سالشه شاید مثانه اش کوچیکه نمیتونه نگه داره.

خیلی عصبانیم خیلی زیاد.

طفلک آروین.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بیچاره اون بچه!

خانم این چه کاریه؟! بچست دیگه تنبیه بدنی یعنی چی؟ عقل اون طفلک نمیرسه شما چی؟ مگه چیکار کرده که همچین رفتاری کردین؟

تورو خدا بچه دنیا نیارید وقتی بچه داری بلد نیستین دلم کباب شد براش

💛

شما هم شوهرت را طوری اسپنک کن که مثل اسپند روی آتش بالا و پایین بپرد!

اگر تاپیک شما صرفاً جهت گردهمایی است و داستان از پایه حقیقت ندارد، که دوستان به زودی از خجالت شما در خواهند آمد.
 اگر حقیقت را عنوان کرده اید لطفاً با همسرتان به بخش اعصاب و روان مراجعه فرمایید. چرا که هیچ پدر و مادر نرمالی فرزند 3 ساله را با کمربند تنبیه نمی کند مگر این که بیمار باشد.
با تشکر.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
رسمی نوشتم?  آخه شوهرم هم میگه همه ی بچه ها تا این سن دسشویی میرن این حتی وقتایی که خودشم میدو ...

والا خواهر زاده منم برا دستشویی به زور میرفت چن بار خیس کرد خودشو یه بارم تنبیه نشد  سنش رفت بالاتر خودش پرید دستشویی 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

من یه بارم به شوهرم گفتم که نباید بچه رو زد ولی دیدم این آروین واقعا با صحبت درست نمیشه، 

چند بار آروم رفتم بهش گفتم بیا بریم دسشویی اما همش میگه ندارم یه بارم خودم بردمش دسشویی به زور خودشو نگه داشت که بگه ندارم 

واقعا خستمون کرده

2824
2823
2791
2779
2792