2821
2789
عنوان

تنبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 98907 بازدید | 108 پست

سلام گلم همه بچه ها ی سری سروصداهایی درمیارن ک وااقعا طاقت فرساست من ی پسرخاله دارم واااقعا همه رو آسی کرده بود با مسخره بازی و شیطنت هاش همه قرمیزدن ولی من باهاش حرف میزدم و رابطه ام روباهاش خوب کردم الان خالم هروقت پسرش ک ۳یا۴سالشه ب حرفش گوش نمیده من میام باهاش حرف میزنم قبول میکنه یا شرط میزاره ماهم قبول میکنیم. ب نظرم اصلا ووابدا بچه رو چ زیاد چ کم نباید تنبیه بدنی کنید چون اون لحظه بچه بی دفاع ترین موجوده رو زمینه .و روی زمینه ی ناخوداگاهش تاثیراتی میزاره ک قابل جبران نیست مثلا همین بچه هایی ک روز اول میرن مدرسه رو دیدی با چ مکافاتی از مادرشون جدامیشن اینا دنیا ب چشمشون بد میاد ک اینطوری میترسن و ادرار چیزی نیست ک بگی بچه توی اون سن و سال بایر کنترلش کنه واقعا اگر واسه این کار غیرارادیه بچه اینجوری تنبیهش میکنید پس واسه کارارادیه شوهرتون ک بچه رو دراین حد زده بایدچ مجازاتی درنظر گرفت؟؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار شما کاملا اشتباه بوده.اینجور برهنه کردن کودک جلوی دیگران باعث میشه در ناخودآگاه کودک این مسئله نهادینه بشه که اگه دیگران قسمت های خصوصی بدنم رو ببینند مشکلی پیش نمیاد.شاید الان تأثیر این کار شما مشخص نشه اما خدای نکرده ممکنه در آینده ای نزدیک مورد سواستفاده جنسی قرابگیره‌.نمیگم نباید تنبیهش میکردید.اتفاقا تنبیه لازمه‌. میتونستید همون جا بهش بگید که وقتی رسیدید خونه خودتون تنبیه میشه.من خودم یه پسر ۱۱ساله دارم.قبلا خیلی تنبیهش میکردم اما حالا شاید به زور دو ماهی یکبار بشه.از دو سالگی میدونه که اگه کار بدی انجام بده تنبیه میشه.الان معمولا فلک میشه.مثلا اگه بیرون خونه باشیم وقتی میرسیم خونه بلافاصله خودش کفش و جورابش رو در میاره،صندلی و طناب میاره که دست و پاش رو ببندم(با رضایت خودش).بعد هم روی زمین دراز میکشه و پاهاشو میزاره رو صندلی و با دست پایه صندلی رو نگه میداره تا دست و پاش رو ببندم.با توجه به کاری که کرده از بین خط کش چوبی/فلزی،کمربند،شلنگ،سیم برق(نازک)،ترکه، فلک میشه و تعداد ضربات هم به اون کار بستگی داره.

بخوام مثال بزنم سه هفته پیش وقتی من و شوهرم سر کار بودیم و پسرم میخواست بره کلاس زبان یادش رفت در خونه رو قفل کنه.وقتی رفتیم دنبالش و اومدیم خونه دیدم که در خونه بازه.خودش رفت برای فلک آماده شد و ۴۰ ضربه با کمربند فلک شد.یعنی خودش فهمید که کار اشتباهی کرده و نباید دوباره تکرار کنه و برای مجازات عملش آماده شد.البته تنبیه باید با توجه به سن کودک باشه.یه بچه چهار پنج ساله رو هرگز نباید فلک کرد.من خودم پسرم الان بیشتر مواقع فلک میکنم اما قبلا توی اون سن یا به مدت نیم ساعت توی اتاقش حبس میشد یاچند تا حرکت ورزشی مثل دراز نشست و بشین پاشو و شنا میرفت یا به مدت نیم ساعت رو به دیوار می‌نشست و یا برنامه تلویزیونی مورد علاقه شو فقط میشنید(پشت به تلوزیون می‌نشست یا کف پاهاشو به مدت خیلی کم اما با شدت زیاد قلقلک میدادم با نی پلاستیکی کف دستی میزدم یا جوراب هاشو ازش میگرفتم.(وسواس داشت و هروقت جایی میرفت باید جوراب میپوشید.حتی تابستون با صندل توهوای گرم جوراب میپوشید و با این تنبیه حالا وسواس نداره و کمتر جوراب میپوشه و برای سلامتش هم بهتره)

خب باید با آروین چیکار کنیم? مرتب شلوارشو خیس میکنه هر چی هم ملایم بهش میکم گوش نمیده

خیس کردن شلوارش واسه استرسه و این کاملا مشخصه که شما و همسرتون یه زوج روانی هستین. لطفا بکرو بزارین پرورشگاه. اینجوری بیشتر در آرامشه. 

واقعا که... 

حتی تصورشم واسم سخته که خدا به چنین کسایی بچه میده. 

ایشالا خدا هزار برابر سختی که اون بچه کشیده رو بهتون بده.

این امع روانشناس و روانپزشک واسه اینه که شما زن و مردای روانی رو درمان کنه. حیف شماها که بچه دار میشین.... 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
کار شما کاملا اشتباه بوده.اینجور برهنه کردن کودک جلوی دیگران باعث میشه در ناخودآگاه کودک این مسئله ن ...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

خب اینکه شما بیماری روانی دارین که کاملا مشخصه

ولی این دیگه خییییییییییییلی ضایعس که تنبیهتون اشتباهه و اینکه جوابم نمیده اصلا. 

دیگه معلومه بچه عادت کرده به فلک شدن و هرکار دلش بخواد میکنه نهایتش یه فلکه اونم فدای سرم این همه تجربه کردم یه بار دیگه ام روش. 

شما واقعا مشکل روانی خیلی جدی دارین. 

فقط میخواین بچه رو تنبیه کنین یعنی اصلا واستون مهم نیس که اون کارشو دوباره تکرار نکنه مهم اینه که فقط تنبیه بشه. 

خدا چرا به شماها بچه میده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

بنظرم برا دستشویی رفتن یه تنبیه کوچولو لازمه😁 مثلا اسپنک با دست👌😀 بچه اذیت نمیشه 💐😊

تنبیه بدنی کلا غلطه!!!!! 

فرقیم نمیکنه چه نوع تنبیه باشه یا چجوری باشه

همینکه بچه نمیتونه ادرارش و تحمل کنه، فرقیم نمیکنه چه کل ادرارش و چه یه قطره، این یهنی استرس داره، این یکی از بزرگترین مشکلات روانی هست که دلیلش 100 درصد مادر و پدر روانی هستن. 

وافعا لجباز شده  به نظر شما کلا نباید تنبیه بدنی بشه?  آخه من تو یه سایت خوندم که در باس ...

جای تنبیه بدنی بیشتر از جسم، روی روح میمونه اینو یادت نره. 

Harry star2 ممنون از نظراتتون  دوستان از همه ممنونم  آخه وقتی پوشک نمیکنم میبرمش خونه ی ...

خب بنظرت واسه این نیست که ازتون میترسه؟

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است

به نظر من اسپنک با دست خیلی خوبه من دو سه بار کردم بچم خیلی خوبی شده ولی یه بار فلک کرذم بچم خیلی جیغ زد و گریه کرد یه بار اسپنک با دست کردم اصلا اذیت نشد و دیگه تنبیه همیشگیم اسپنک با دسته