2777
2789
عنوان

مهاجرت

125 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم من دانشجوی کارشناسی رشته برق الکترونیک هستم میخوام مهاجرت کنم ولی به رشته فعلی ام دیگه علاقه ای ندارم  نمیدونم اول ارشد یه رشته دیگه مثل کامپیوتر نرم افزار رو بخونم و بعد اپلای تحصیلی کنم (چون اینروزا هوش مصنوعی و دیتاساینتیست و برنامه نویسی رو بورسه )

یا لیسانسمو بگیرم و از طریق کاری برم؟

تو زمینه علاقه مندیتون رزومه جمع کنید 

بیشتر ریسرچ اینترست و رزومه مرتبط ملاکه 

میتونید برای میان رشته ای ها اقدام ب اپلای کنید  مث نوروساینس و ..

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارشد و ایران بخونید،حالا به هر رشته ای علاقه داشتید 

بعد اپلای کنید بهتره به نظرم 

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

چرا چطور؟

زن عموی من هم رشته ی تو بود اینجا درسشو خوند بعد رفت اونور برای زندگی الان اونجا که کار میکنه خودش خیلی راضیه از درآمدش و محل کارش 

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

زن عموی من هم رشته ی تو بود اینجا درسشو خوند بعد رفت اونور برای زندگی الان اونجا که کار میکنه خودش خ ...

کدام کشور هستن

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
تو زمینه علاقه مندیتون رزومه جمع کنید بیشتر ریسرچ اینترست و رزومه مرتبط ملاکه میتونید برای میان رشته ...

خیلی ممنونم میشه یکم دیگه توضیح بدین. این ریسرچ اینترست یعنی تحقیقی ک بهش علاقه دارم؟ من اصلا چیز زیادی درباره مقاله نوشتن و تحقیق نمیدونم... یعنی نمیدونم اصلا هدف از ارشد خوندن چیه فقط فکر کنم تحقیق باشه ... حالا نمیدونم اگه اپلای کنم و تحصیل کنم بعدش چه شغلی میتونم داشته باشم

ایران دیگه

زنعموی اون کاربر رو میگم عزیزم. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
خیلی ممنونم میشه یکم دیگه توضیح بدین. این ریسرچ اینترست یعنی تحقیقی ک بهش علاقه دارم؟ من اصلا چیز زی ...

صرفاً ب معنی پژوهش نیست ممکنه کیسی باشه ک اصلا پژوهش نداشته باشه و با فعالیت هاش مثل دستیار آموزشی بودنش و یا اختراع و.. پذیرش بگیره حتی ممکنه استاد ببینه این پتانسیل رو داری ک کاراشو به عهده ات بذاره و قبولت کنه ولی داشتن مقاله خیلی تو گرفتن پذیرش اهمیت داره

بله  برا کسی ک قصدش مهاجرت باشه ارشد بیشتر ب هدف رزومه جمع کردنه  

شروع کنید ب یاد گرفتن حداقل اصولش رو یاد بگیرین چندتا نمونه بخونید تو گروه های اپلای و رشته ای ک میخواین عضو بشین در جریانش قرار بگیرین 

من خودمم الان تو همین پروسه ام 

در مورد شغل بعد از اپلای خب بستگی داره ب رشته ای ک می‌خونید چون باید برا موندن باید در اولین فرصت جاب آفر بگیرین 

بنظرم فعلا تمرکزتون رو بذارین روی لیسانس و نمره هاتون و زبان خوندن 

نمرات خوب دوره کارشناسی و نمره زبان رزومه خوبی میشن مخصوصاً برای شما ک باید از دانشگاه مورد تایید پذیرش بگیرین ک برای سربازی براتون مشکل ساز نشه 

راستش برای مهاجرت تحصیلی باید کفش آهنی پا کنید ولی بنظرم ارزششو داره 

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

آیا واقعا فکر می‌کنید که مهاجرت یعنی همه‌چیز عالی و راحت؟ خیلی‌ها اینطور فکر می‌کنن که اگه از ایران برن، هر جایی که برن همه‌چیز بهشت میشه. ولی حقیقت اینه که هر کشور چالش‌ها و سختی‌های خودشو داره. ما اینجا توی این مجله می‌خواهیم به شما بگیم که مهاجرت همیشه هم اونطور که فکر می‌کنید آسون نیست. می‌خواهیم واقعیت‌ها رو بگیم و کمک کنیم تصمیمات بهتری بگیرید.

ما یه مجله آنلاین راه انداختیم که هدفش بررسی موضوعات مهاجرت و مزایا و معایب کشورهای مختلفه. ولی یه نکته مهم داریم: ما هیچ خدمات مهاجرتی ارائه نمی‌کنیم! تمرکز اصلی‌مون فقط روی اینه که واقعیت‌ها رو بگیم و با درآمد از تبلیغات، بتونیم این اطلاعات رو در اختیارتون بذاریم.

الان که خیلی از آدم‌ها به فکر مهاجرت هستن، می‌خواهیم بهشون بگیم که نیاید فکر کنید اگه از ایران برید، هر جایی که برید همه‌چیز عالیه و زندگی مثل بهشته. هر کشوری چالش‌ها و سختی‌های خاص خودشو داره و باید آماده باشید که اونجا هم مشکلات خودش رو پیش‌روتون می‌ذاره. ما می‌خواهیم به مردم بگیم که اگه می‌خوان مهاجرت کنن، باید آگاهانه تصمیم بگیرن و بدونن که زندگی در هر کشوری، سختی‌های خودش رو داره.

ما مطالب‌مون رو از بهترین مجلات دنیا می‌خونیم، تحلیل می‌کنیم و در اختیارتون می‌ذاریم. می‌تونید به سایت ما سر بزنید: ازهیچ! ،  توی انتهای سایت هم شبکه‌های اجتماعی‌مون رو ببینید، مخصوصاً اینستاگرام و تلگرام. چون اخبار لحظه‌ای و به‌روز از کشورهای مهم مثل کانادا، آلمان، امارات، آمریکا، بریتانیا، استرالیا و... رو اونجا منتشر می‌کنیم.

می‌دونیم هنوز کامل نیستیم، اما هدف‌مون اینه که واقعیت‌ها رو اونطوری که هست به مردم ایران بگیم. امیدواریم که همیشه پایدار باشید و امیدوار!