2777
2789
عنوان

معجزه خاکستر

1633 بازدید | 24 پست

بسیاااارررر چربی زداس مامان هرکاری میکرد هودو تمیز کنه نمیشد تاید ... اب جوش هیچی پاکش نمیکرد اما خاکستر درخت بلوط معجزه میکنه لکه برو چربی زدای خیلی قوی هست خواستم بگم بدونید استفاده کنید🤗

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان تهیه ک کاری نداره چوب درخت ک میبرید بیرون کباب درس میکنید خاکسترشو بیارین خونه بعد ی ذره بریزین روی او وسیله و بشورینش یا با اب قاطی کنین وقتی ته نشین شد ابشو بریزین توی مایع ظرف شویی براق کننده اس و خیلی خوبه

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

من بچه بودم یادمه زنا لب حوض با خاکستر لیوان واستکان میشستن تو نور افتاب ابش میکردن شفاف وبراق بود یادش بخیر عالم بچگی وقدیما

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من بچه بودم یادمه زنا لب حوض با خاکستر لیوان واستکان میشستن تو نور افتاب ابش میکردن شفاف وبراق بود ی ...

ای میترسم ازت پروفایلت ترسناکه چرا این😯

درخت بلوط ازكجا بياريم اخه😕 اصلا تنه درخت از كجا بياريم

شما ب غیر زغال برای کباب از چ چیزی استفاده میکنید . خب چوب درخت وقتی شد خاکستر جم کن بیارش خونه