منم آلرژی دارم و هر روز مجبورم با سرم و سرنگ، بینی ام رو بشورم، مثل شما جلوی روشویی. سوزن سرنگ داخل سرم هست، بعد که با سرنگ کشیدم، سرنگ رو از سوزن خارج میکنم، باهاش داخل بینی ام رو میشورم. بعد استفاده هم سرنگ رو داخل سوزنشکه داخل سرم هست متصل میکنم، میزارم داخل اتاق. جایی که خنک باشه. و هر ۲ هفته مثلا، سرنگ رو عوض میکنم. ( و چقدر از تین کار شستشوی بینی متنفرم، سرم میره تااااااا داخل سینوسهام و پشت حلقم)
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هر روز استفاده میکنم هر روز یکی جدیدشو بگیرم ؟؟ باسه مشکلی نیست ولی آخه کسی بهم نگفته بود و هفته ...
یعنی سرنگ رو میبرید داخل سوراخ بینی؟ اگر اینجوریه بهتره زود با زود عوضش کنید ۲ ، ۳ هفته یه بار کمه چون داخل بینی آلودهست و سرنگ با آلودگیهای داخل بینی تماس پیدا میکنه و آلودگیهای داخل بینی داخل سرنگ رشد میکنن
نه ۲ یا ۳ بار در هفته عوض میکنم از این به بعد هر روز عوضش میکنم
آره هر روز عوض کنید بهتره چون داخل سرنگ یه محیطی ایجاد میشه که باکتریها سریع رشد کنن و تکثیر بشن و سری سرنگ هم خیلی باریکه نمیشه خوب الکل اسپری کرد و ممکنه چیزی اونجا گیر کنه