2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا

سرنگ که اصلا یکبار مصرفِ

کلا برای بیرون آوردنش و اتصال سوزن بهش، باید از همون کاغذ بیته بندی استفاده کنید و برای کشیدن محتویات آمپول هم به نحوی عمل کنید که کمترین میزان دستمالی به سرنگ بشه. اگه منظورتون سرنگ برای سرم بینی هست، اون رو چون سوزن داخل سرم هست، اشکال نداره داخل بینی کنید.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
واسرنگ که اصلا یکبار مصرفِکلا برای بیرون آوردنش و اتصال سوزن بهش، باید از همون کاغذ بیته بندی استفاد ...

نه عزیزم من سرنگ رو برای خیلی ببخشید شستن بینی استفاده میکنم اصلا واسه تزریق نمیگم ( تازه جراحی بینی کردم )

شستن بینیم ۲۰ دقیقه طول میکشه این کارو جلوی روشویی انجام میدم 

قطعا مگه قیمتش چنده؟ یکی بخرید

من هر روز استفاده میکنم هر روز یکی جدیدشو بگیرم ؟؟ باسه مشکلی نیست ولی آخه کسی بهم نگفته بود و هفته ای ۲ بار یا نهایتا ۳ بار عوض میکنم یعنی الان خیلی آلودگی به صورت و بینیم منتقل شده ؟؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز