2777
2789
عنوان

تلافی

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 44 پست

چ حساسی،خب اومده بیمارستان یعنی تبریک دیگه حتما ک نباید زبونی بگه، اولش یجوری گفتی انگار اصلا نیومده. حالا بنده خدا روز اول اومده بیمارستان دیگه

نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
اره ولی اینم بدونم هرچی باشه پسرشونه بگو شوهرم گفته بعدم قدم نورسیده مبارک و اینا بعدم زود مکالمه رو ...

بخدامنوشوهرم خیلی باهاشون خوبیم شکرخداتاالان هیچ بی احترامی نکردیم ولی اوناانگارباماراحت نیستن چندروزپیشم مادرشوهرم گفت شایدبرم خونه دخترم بمونم ده روزاون اینجاراحت نیس دخترامیگن زنداداش هست برای غذای بابانگران نباش

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بخدامنوشوهرم خیلی باهاشون خوبیم شکرخداتاالان هیچ بی احترامی نکردیم ولی اوناانگارباماراحت نیستن چندرو ...

الان مثلا این حرفش چ مشکلی داشته؟

چ حساسی،خب اومده بیمارستان یعنی تبریک دیگه حتما ک نباید زبونی بگه، اولش یجوری گفتی انگار اصلا نیومده ...

عزیزم واقعاهم برای من نیومده بودجفت خواهرشوهرام اومده بودن پسراشونوپیش دکترببرن که شوهرم ازشون خواسته بودزایشگاهم بیان

الان مثلا این حرفش چ مشکلی داشته؟

یعنی من دستاموتاآرنجم عسل کنم بذارم دهنشون بازم نمیفهمن

عزیزم واقعاهم برای من نیومده بودجفت خواهرشوهرام اومده بودن پسراشونوپیش دکترببرن که شوهرم ازشون خواست ...

خب اگه بخاطر بچه شما نبود ك نمي اومدن ديگه بالاخره اومدن ب هر دليلي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بخدامنوشوهرم خیلی باهاشون خوبیم شکرخداتاالان هیچ بی احترامی نکردیم ولی اوناانگارباماراحت نیستن چندرو ...

از ی لحاظ بهتر رفت امدشون کمه زیادم صمیمی خوب نیست.تو به فال نیک بگیر ب قول بابام محل نده میگذره.کاری ک قلبت میگه رو انجام بده

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
یعنی من دستاموتاآرنجم عسل کنم بذارم دهنشون بازم نمیفهمن

اخه اون متنت اینو نمیرسوند، گفتی راحت نیستن با شما اول متن، بعد گفته باباش ب امید شما بمونه، چ مشکلی داره خب 

اخه اون متنت اینو نمیرسوند، گفتی راحت نیستن با شما اول متن، بعد گفته باباش ب امید شما بمونه، چ مشکلی ...

گلم شماکه کل زندگیه منونمیدونی من فقط خواستم ببینم زنگ بزنم یانه چندنفرجواب خوبی بهم دادن ممنونم

گلم شماکه کل زندگیه منونمیدونی من فقط خواستم ببینم زنگ بزنم یانه چندنفرجواب خوبی بهم دادن ممنونم

ببین منم قصد کمک داشتم، اون چند نفر راهنمایی کردن اشتباه متوحه موضوع شدن فکر کردن اصلا دیدن بچه ت نیومدن، باید خودت درست شرایط رو توضیح بدی

ببین منم قصد کمک داشتم، اون چند نفر راهنمایی کردن اشتباه متوحه موضوع شدن فکر کردن اصلا دیدن بچه ت نی ...

درست متوجه شدین یکی ازبچه هامونیومدن یکیشم برخلاف میلشون اومدن.مثلادوباری که شیرینی بارداری دادیم خوردولی تبریک نگفت یاتولداشون،یاهرمناسبت دیگه،شایدمنم زیادحساس شدم