2777
2789
عنوان

اتاق خواب🗿

169 بازدید | 15 پست

ببینید عزیزانم

همونطور که اتاق خواب زن و شوهر خصوصیه

اتاق خواب یه فرد مجرد هم خصوصیه

مثلا منِ نوعی به علت حافظه ضعیفم ، قوطی قرصامو ردیف چیدم بالای تختم که یادم نره بخورم

واقعا دوست ندارم کسی بدونه چه قرصایی میخورم

یا لوگوی رشته مورد علاقم رو میزمه که نمیخوام کسی بدونه

ولی متأسفانه اکثرا فک میکنن صرفا تو اتاق خواب متاهلا نباید پا گذاشت🗿

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاله های من رو یکی بفهمونه 

حتی در کشو لباسامو باز میکنن شاید شرت پریودم لک داره نمیخام دبده بشه ، تمام در و دیوار نوشته شده اتاقمو میخونن من کنکوریم حق دارم بنویسم

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

دردیمیز بیر دی باجی

دای اعصاب قالمادی بیزه بولارین الینن

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

کلید واسه همین مواقعه

کلید نداره

بعدم ناراحت میشن قفل کنی

ننم دهنمو سرویس میکنه

کلید ندارهبعدم ناراحت میشن قفل کنیننم دهنمو سرویس میکنه

حتما یه کلید ساز بیار جور کن زیاد جلوی خواسته های دیگران کوتاه بیای به خودت میای میبینی چیزی ازت نمونده که بخواب برا خودت بذاری

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

خاله های من رو یکی بفهمونه حتی در کشو لباسامو باز میکنن شاید شرت پریودم لک داره نمیخام دبده بشه ، تم ...

منم یه عکس از سر‌دا‌ر پشت در اتاقمه ، داییم اومده دیده تازه تیکه هم میندازه🗿

یه چیزی هم بدهکار میشیم این وسط

دای اعصاب قالمادی بیزه بولارین الینن

من عصبانی اولام

دیرم ببخشید اتاق خواب یا مثلا اتاق سمیرا آدی اوستونده دی اتاااااااااااق سمیراااااااا دا دلیلی یوخدو باشیزی سوخاسیز ملتین محیط شخصی سینه

منم یه عکس از سر‌دا‌ر پشت در اتاقمه ، داییم اومده دیده تازه تیکه هم میندازه🗿یه چیزی هم بدهکار میشیم ...

منم تو کمد چسبوندم کسی نبینه عکس حرم امام رضا و سردار رو هر کی ام میبینه میخنده دلم میخاد در جواب خودشون بگم دردددد

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

من عصبانی اولامدیرم ببخشید اتاق خواب یا مثلا اتاق سمیرا آدی اوستونده دی اتاااااااااااق سمیراااااااا ...

بولار آدام سوزی بیلمیلر ، سالیللار شوخلوقا ، اوزوعه گلیسن گوروسن هامیسی گیریب اتاقا

منم تو کمد چسبوندم کسی نبینه عکس حرم امام رضا و سردار رو هر کی ام میبینه میخنده دلم میخاد در جواب خو ...

کاش چیزی تحت عنوان احترام به بزرگتر وجود نداشت واقعا🗿