2821
2789
عنوان

کادو عروسی

393 بازدید | 25 پست

دوستان من سال 97عقد کردم خواهرشوهرم عقدمون نیومد ،بعدا که مادر شوهرم پاگشا کرد 200تومن داد بهم سال 1400هم تو کرونا یه مجلس خودمونی گرفتم همه کادوی بالا  دادن خواهر شوهرم 200داد باز

والا پنجشنبه عقد پسرشه ،چقد کادو بدم بنظرتون؟

پونصد

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادوهای بالا تو اون موقع چن بودن که این دویست داد 

یکی از کادوها رو ملاک کن رو اون اندازه دویست الانش کادو بده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

۵۰۰ 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

کادوهای بالا تو اون موقع چن بودن که این دویست داد یکی از کادوها رو ملاک کن رو اون اندازه دویست الانش ...

مثلا خواهر زاده ی شوهرم ۱

اون یکی خواهرش ۱۵۰۰

ولی این خواهر شوهرم ۲۰۰برادرشوهرام ۳۰۰

منم میگم شوهرم میگه زیاده

راس میگ زیاد ۴۰۰ یا ۵۰۰ بسه 

من برا کسی ک رِند تشریف داره مث خودشم

فقط رفیق شوهرم از دستم در رف عقد و عروسیش ۱و ۵۰۰ دادم

باید یجا ازش بکشم

ولی بقیه جاها دلی دادم جبران کردم