اگر دختری مجرد با پسری مجرد به قصد ازدواج فقط رابطه از پشت داشته باشه و به هردلیلی این وصلت صورت نگیره و جدایی رخ بده و دختر توبه کنه و دیگه این عمل رو تا قبل ازدواج انجام نده ایا همسر خوب و صالحی نصیبش میشه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پیش خدا توبه کردی. همینکه تکرارش نمیکنی خیلی خوبه.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اینایی ک واکنش نشون میدن نمیدونی تو زندگی خودشون چخبرررره
همون دقیقاااااا؛عزیزم زندگی تو به خودت ربط داره من کسیو دیدم حتی با ی پسر دوست نشده زندگی خوبی نداره کسی که تو پارتیا بوده کلا زندگی عالی داره بنظرم به اینا نیست
فقط هرکاری میکنی سیاست داشته باش و عکس نود اصلا به کسی نفرست
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺
همون دقیقاااااا؛عزیزم زندگی تو به خودت ربط داره من کسیو دیدم حتی با ی پسر دوست نشده زندگی خوبی نداره ...
نه به هیچ عنوان من با هیچ پسری هم به جز همین اقا نبودم چندین سال باهم بودیم قراربود ازدواج کنیم اما فعلا به جدایی ختم شده و من قیدشو زدم کلا حتی نمیدونم ایندم با همین ادمه یا نه اما میدونم همین اشتباه برا کل عمرم بسمههه