2777
2789
عنوان

لپ تاب چی بگیرم بچه ها کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو تا چیز میدونم که تأثیر داره: 1) مقدارم رم که حداقل 8 گیگ باشه 2) نوع حافظه که حتما از نوع SSD NVMe باشه.

این دو مورد رو توجه کنی، میتونی یه لپ تاپ متوسط رو به بالا داشته باشی. قیمتش هم پائین نیست ولی خیلی بالا هم نیست. مثلا من 2 سال پیش حدود 18 تومن گرفتم.

برنامه های امروزی حداقل رم 8 میخوان تا لپ تاپت افت سرعت پیدا نکنه.

نوع حافظه هم اگه SSD NVMe باشه (نه SSD خالی) روی سرعت لپ تاپ خیلی تأثیر میذاره.

این دو تا مورد رو توجه داشته باش.

بعدش مثلا تعداد هسته های CPU و فرکانس هر هسته اهمیت داره که روی سرعت تأثیر داره. هرچی تعداد هسته ها و فرکانس پردازش بالاتر باشه، سرعت لپ تاپ بالاتره.

گرافیک هم اگه میخوای برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ نصب کنی یا مثلا بازی های گرافیکی میخوای انجام بدی اهمیت پیدا میکنه و باید مقدار گرافیک بالاتر رو انتخاب کنید.

مورد دیگه هم تعداد سلولهای باتری هست که مدت شارژ نگه داشتن لپ تاپ هست. اگه برای بیرون از خونه نیاز دارید به این مورد توجه کنید.

نوع صفحه نمایش و سایز اون هم میتونه اهمیت پیدا کنه. بسته به نیاز شما.

من در همین حد اطلاعات داشتم. سعی کنید کم کم تو اینترنت سرچ کنید و ویدئوهای مقایسه رو ببینید.

تو دیجیکالا میتونید براساس مقدار رم و... سرچ کنید.

مارک لپ تاپ هم فکر نمیکنم خیلی مهم باشه. مال من لنوو Lenovo هست و 2 سال دارم و راضیم.

تا ۳۵ اوکیه راضی ؟

اره راضی هستم 

الان تو سایت نگاه کردم مال من شده 49 میلیون 

بزن سایت ایسوس ایران، از همینجا بگیر. 

سرچ بزن سایتو برو قسمت vivobook اونجا قیمت هارو میبینی 

512 گیگ بگیر مال منم همینه، مال من مثلا core i 7 ولی تو core i 5 بگیر اصلا فرق نداره ولی 5 تومن اینجا تفاوت قیمتشه، لپ تاپ دل و اینام نگیری بدرد نخورن. لنوو هم میگن بد نیست اما ایسوس برند بهتریه

من دو تا چیز میدونم که تأثیر داره: 1) مقدارم رم که حداقل 8 گیگ باشه 2) نوع حافظه که حتما از نوع SSD ...

مرسی لطف کردی ❤️

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 
من دو تا چیز میدونم که تأثیر داره: 1) مقدارم رم که حداقل 8 گیگ باشه 2) نوع حافظه که حتما از نوع SSD ...

خیلی کامل توضیح دادین ممنونم ازتون 

فقط ببخشید باتری رو چطوری باید چک کنم خوب باشه 

بعد لپ تاب های استوک زیاده 

راهی هست بفهمم نو هست یا استوک 🥲❤️

خیلی کامل توضیح دادین ممنونم ازتون فقط ببخشید باتری رو چطوری باید چک کنم خوب باشه بعد لپ تاب های است ...

اینکه استوک رو چجوری تشخیص بدیم نمیدونم. باید از جای مطمئن خرید کرد. مثلاً تو همون دیجیکالا هم فروشنده های متفرقه هستن. باید حواستون باشه.

قبل از خرید نمیشه از سلامت باتری مطمئن شد. چون باتری خودش رو توی کار نشون میده.

من لپ تاپ زیر رو از دیجیکالا خریده بودم:

لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل IdeaPad 5 15ITL05-i5 8GB 512SSD MX450

digikala.com/product/dkp-9202581

یادمه چندسال قبل یه سری انجمنها تو اینترنت بودن که در مورد خرید سخت افزارها مشاوره میدادن. اگه حوصله دارید تو گوگل انجمن های سخت افزار رو سرچ کنید. تو اون انجمنها بپرسید بهتره. چون احتمالا افراد اونجا اطلاعات به روزتری دارن.

اینکه استوک رو چجوری تشخیص بدیم نمیدونم. باید از جای مطمئن خرید کرد. مثلاً تو همون دیجیکالا هم فروشن ...

خیلی لطف کردید مرسی 🌹🫶🏻