2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

258 بازدید | 22 پست

خواهر شوهرم پا گشا دعوتم کرده 

نیم ساعت قبل از اینکه بریم الکی الکی با شوهرم دعوامون شد فحش و فحش کاری بعدشم دهنمو گرفت رژلبم مالیده شد با لپم منم یهو قاطی کردم گفتم نمیامو اینا بعدش لباس پوششیدم رفتیم الان داره با بچه خواهرش بازی میکنه 

بعد ۲ ماه عروسی این اخلاقشه 

خیلی از شوخی خرکی بدم میاد اه 😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دعواکردین یاشوخی خرکی ؟

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
شوخی خرکی که تبدیل به دعوا شد  خیلی دلم گرفته

اخی درست میشه اولش همه همینطورین سخت نگیر

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
اصلا فحش و فحش کاری نکنید  هر چیم که بشه به شوهرتم تذکر بده که تکرارش فقد زندگیو از زیبای ...

شوهرم حرفای خودمو تکرار میکنه من عصبی شدنی فحش میدم این یه مشکل بدیه نمیتونم درست کنم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست