2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواهرم دراورد خب اذیتی که داره ولی بعدش راحت شد و حالشم خوبه خدارو شکر علت هیسترکتومی چی گزارش شدع؟د ...

عزیزم من خونریزی های شدید دارم که به هیچی جواب نمیده طوری که چند ساله نمیتونم فعالیت کنم خودم دوست دارم رحمم دربیارم 

خواهرم دراورد خب اذیتی که داره ولی بعدش راحت شد و حالشم خوبه خدارو شکر علت هیسترکتومی چی گزارش شدع؟د ...

میشه بگین کدوم شهر عمل کردن بعد عملش چند ساعت بود و دوره نقاهتش چقدر طول کشید چند تا بخیه بود 

میشه بگین کدوم شهر عمل کردن بعد عملش چند ساعت بود و دوره نقاهتش چقدر طول کشید چند تا بخیه بود

این قضیه برا ده دوازده سال پیشه عزیزم ایشونم ذقیقا چون هوتریزی زیاد ذاشت بخاطر فیبروم های متعدد کاندید هیستروکتومی بود خب اگه سنت پایینه شاید درمان بعتری باشه برات خواهر من لاپاراسکوپی بود فک کنم کلا دراوردن رحم خب یک جور معلولیت مخسوب میشع یه عضو از بدنت درمیاد قطعا مشکلاتی پیش خواهد امد اما اگر فاکتور سن و نزدیک بودن به سن یائسگی رو در نظر بگیریم شاید گزینه خوبی باشه

الان حالتون چطوره ؟ چقدر طول کشید نقاهتش ؟

الان خوبم‌. بعد از ۱۴روز اوکی شدم و تونستم آروم آروم کارامو بکنم ولی بخیه ها تا یکماه اذیتم کرد. الان که بخیه ها هم کامل خوب شده و اصن یادم رفته کی عمل کردم. الان راحت ورزش میکنم.‌ اگه سوال دیگه ای درباره عمل داشتی درخدمتم🌸

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
الان خوبم‌. بعد از ۱۴روز اوکی شدم و تونستم آروم آروم کارامو بکنم ولی بخیه ها تا یکماه اذیتم کرد. الا ...

ممنونم عزیزم کدوم شهر عمل کردین ؟,  بعد به چه روشی عمل کردین ؟ چون میگن چند تا روشه و بعد عزیزم شما چند سالتونه ؟ بعد چند ساعت طول کشید عملش ؟

تهران. یه بیمارستان خصوصی. یک ساعت طول کشید و دکتر برای من عمل باز تشخیص دادن و مثل سزارین برش دادن ولی برای بعضی مریضها( بخصوص اونایی که سابقه زایمان طبیعی دارن) رو لاپاراسکوپی میکنه. ۳۹ سالمه.‌

رحم رو هم میفرستن نمونه برداری که جواب اونم فرداش اومد و مشکلی نبود. من دوشب بیمارستان بودم و وقتی رسیدم خونه کارهای شخصیم رو خودم انجام میدادم چون کسی پیشم نبود ولی یه حدود ده روز کار خونه انجام ندادم‌. شرایطم مثل وقتی بود که سزارین کردم، البته یه مقدار سبکتر از اون بود. 

درکل راضی هستم. 

تهران. یه بیمارستان خصوصی. یک ساعت طول کشید و دکتر برای من عمل باز تشخیص دادن و مثل سزارین برش دادن ...

ممنونم عزیزم برام عجیبه چطور تا ۳۹ سالگی یائسه نشدین ؟؟ و بعد شنیدم برا تو‌ این سن میگن صبر کن تا چند وقت دیگه یایسه میشی 

ممنونم عزیزم برام عجیبه چطور تا ۳۹ سالگی یائسه نشدین ؟؟ و بعد شنیدم برا تو‌ این سن میگن صبر کن تا چن ...

متوجه نشدم منظورتون رو. سن یائسگی بالای ۵۰ ساله. خانواده من که حدود ۵۵ سالگی یائسه میشن. البته برداشتن با برداشتن تخمدان شخص یائسه میشه. من تخمدانم رو دارم، فقط رحمم رو برداشتم. الانم علائم یائسگی رو ندارم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز