2777
2789

سلام 

من یساله یدفه جوشهای بدی توچونم میزنه چرکی بزرگ دردناک درحد ۶دونه ودیرخوب میشن وواقعا اذیتم دوباردکترزنان رفتم سونو ازمایشام سالم بودم دکترگف شایدتنبلی خفیف داری قرص اسپیرونولاکتون ۱۰۰داد و دوماه خوردم جوشام خوب شد بعد چندماه برگشت رفتم‌دکترپوست بهم قرص اسپیرونولاکتون ۲۵ونورم اسکین ۲۰برایماه داده تروخداهرکی تجربه داره بگه میگن این قرص عوارض بدداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم نورم اسکین میخورم 

راکوتان ایرانی به درد نمیخوره خیلی بی خاصیته خارجیش رو میخوردم همه جوشام رفته بود همه پوست و موهام خشک شده بود ولی این قرص انگار نه انگار😐

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

قبلا خوردی؟چرابازمیخوری مگه خوب نشدی

۶ سال پیش خارجیش رو خورده بودم

چرا خوب شده بودم دوباره جوشام برگشت

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

اسپرینولاکتون برای بعضیا اثر میزاره برا بعضیا نه 

من یه شامپو گرفتم خیلی خوبه یه ماه استفاده کنی جوشات کمتر میشه اسمشو دئودراگ هست خیلی خوبه من که راضیم

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂