2777
2789
عنوان

با سلیقه هاش کام تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 62 پست
نه هنوز نیومده

چند بار آپلود کردم نوشته به زودی منتشر میشه چطوری آپلود کنم ؟

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میخوای همه فکر کنن همون دخترخاله ای هستی که داماد رو میخواسته انجام بده🥲😂

شوخی کردم اسی به دل نگیری🩷😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه بابا من بزرگتر از دوماد ام آخه 

بچها نظر بدید یعنی این لباس ساده بپوشم یعنی اعقده ایی ام من این ست مادرم خریدم . مامانم رنگ دیگه اش سفارش دادن

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ولی شاید عروس ناراحت شه چون به لباس عقد عروس نزدیکه

به خانمش زنگ بزنم ؟

والا من نمی‌دونستم اومد اینجا فهمیدم انگاری سفید خط قرمز 

به خانمش زنگ بزنم ؟والا من نمی‌دونستم اومد اینجا فهمیدم انگاری سفید خط قرمز

نه زنگ نزن شاید تو رودربایستی قرار بگیره و بگه عیبی نداره ولی بنظرم رنگ سفید برای مهمان جالب نیست حالا هم نظر خودته اگه لباس دیگه ای داری بپوش گلی