2777
2789
عنوان

شما جای من بودین دلتون نمیگرفت

498 بازدید | 42 پست

من مدتیه به خاطر اختلاف با شوهرم خونه پدر و مادرم زندگی میکنم اینم بگم که چند باری شوهرم اومده دنبالم ولی خانوادمم کوتاه نیومدن  و باز دعوا درست شده میخوام برگردم خونم نمیزارن ولی تو خونه هم خیلی باهام بدرفتاری میکنن دلمو خیلی میشکنن با حرفها و رفتاراشون. میخواستم یدونه پفیلا بخورم بابام داد زد که نخور برای نوه هام گرفتم ! (من بچه ندلرم برای بچه های خواهرم گرفته ) رفته موز خریده تو یخچال قایم کرده که نوه هاش بیان بخورن ! حالا من خودم شاغلم هزار جور خوراکی میخرم برای خودم ولی واقعا آدم از این رفتارا دل شکسته میشه . فک کن اگه بی پول بودم چقدر چشمم دنیال اون خوراکی می موند!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه سخت . اگر دوست داری برگردی با شوهرت تلفنی و پیامکی هماهنگ کن و  همه چی رو حل کن که وقتی اومد  یکم منت کشی کنه و مودبانه درخواست کنه و یه واسطه که والدینت قبول دارن با خودش بیاره که دیگه پدر مادرت نه نیارن . من طلاق نگرفتم ولی میفهمم چی داری می کشی حق داری . 

من داداشم بچه منو همیشه دعوا میکنه اما بچه خواهرمو دعوا نمیکنه چون اون براشون خرجی میبره کمک میکنه من نمیکنم و خیلی دلم میشکنه که ادما رو از روی اینجور چیزا اهمیت میدن 

راست میگی حق داری بگو نوه ت بچه ی مردمه ولی من بچه خودتم

پدر منم همینه من مجردم و بیکار همین حرف تو رو صد بار بهش گفتم اما ب خرجش نمیره ب خدا بعضی وقتا با خجالت میشینم سر سفره غذا میخورم کوفتم شده غذا