2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده طفل شوهرمو بازمم

974 بازدید | 28 پست

باز نزدیک پریودمه اخلاقم سگ شده بخاطر یه کمپوت با شوهرم دعوا کردم که چرا پول الکی خرج می‌کنی یکم پسنداز کن اصلا دست خودم نیس الکی دعوا و سر صدا میکنم نزدیک قائدگیمه اینجوری میشم چجوری اروم باشم باهاش طفلی هیچیم نمیگه فقط میگه چشم عشقم چرا عصبی میشی . اصلا همیشه تنده اخلاقم خیلی جوشیم همیشه حرص میخورم سر چیزای الکی نمیدونم چراا چجوری یکم ریکلس باشم یکم بیخیال باشم بگین چیکار کنم تو عصبانیت هرچی از دهنم در میاد بهش میگم گناه داره اونم خیلی احتراممو نگه میداره هیچی نمیگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکالی نداره عزیزم ما خانوما همیشه هرچند وقت یکبار هورمون هامون بهم می ریزه خودتو سرزنش نکن برای هرکسی پیش میاد 

به جاش برو از شوهرت عذرخواهی کن و بهش توضیح بده 

و سعی کن موقع عصبانیت سکوت کنی یا گیر ندی یجورایی تمرین کن این.

خانم مارچ داخل زنان کوچک رو یادته؟

زن خیلی ارومی بود

یه روز به جو( جوزفین، دخترش که عصبی و زودجوش بود) گفت که منم مثل تو هر روز تقریبا عصبانی میشم

اما یاد گرفتم وقتی عصبانی میشم لبام رو بهم بفشرم و حرف بد و تلخی نزنم

میگفت اینقدر اینکارو کردم که گاهی اوقات در خلوت خودم از حرف زشتی که میخواستم موقع عصبانیت بزنم شرمنده یا اندوهگین میشم...

:)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دم نوش بابونه یا گل گاو زبان، چای زعفرانی 

غسل صبر کن همیشه ، قرآن بخون آروم میشی 

خودت رو درست کن گلم ، حتما تعادل بین هورمون هات نیست که عصبی هستی یه آزمایش هم لازم داری 

برای خودت یه سرگرمی جور کن 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خانم مارچ داخل زنان کوچک رو یادته؟زن خیلی ارومی بودیه روز به جو( جوزفین، دخترش که عصبی و زودجوش بود) ...

امتحان میکنم از این به بعد خدایا کمکم کنن که رومون بهم باز نشه حیف زندگیمونه

کاش همیشه دعاتون سر این چیزا باشه💗😑

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

امتحان میکنم از این به بعد خدایا کمکم کنن که رومون بهم باز نشه حیف زندگیمونه

اره

قدر شوهرتو بدون

و ازش معذرت خواهی کن داخل خلوت

اقتداردهی به همسر هم یاد بگیر. نه که هر چی گفت مستقیم چشم اعلی حضرت! بزن تو نت سرچ کن اینستا هم هست بعضی ویدیوهاش

😬🤏 بعضی مردا خودشون عصبی ان، وقتی همسرشون ناراحت میشه، جوابشون با تو دهنی و فحش و بد و بیراه و توهینه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب