2777
2789
عنوان

از تجربیات ترسناکتون بگین🤫

339 بازدید | 38 پست

من خودم درباره ی یکی از تجربیات ترسناکم تاپیک زدم(کسایی که ندیدن می تونن برن و تاپیکای قبلیمو نگاه کنن) حالا شما هم از تجربیات ترسناک خودتون بگین. 

رهگذری در این سایت🚶‍♀️... 

خونه قدیم مادرم نزدیک قبرستون بود همیشه ساعت ۲ به بعد شب صدای جیغ یه زن میومد فقط من برادرم و یبارم بچش اون صدا رو میشنیدیم

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار تو خونه ویلایی قدیمیمون شب پا شدم ی نیم تنه دیدم که داشت بپر بپر میکرد میرفت و پیرهن آبی پوشیده بود 

پدر مادرم خواب بودن اون لحظه یادمه زهره ترک شدم سه سالم بود ، و بعدش هرچی گفتم باور نکردن که نکردن برام میخندیدن هنوزم میگم میخندن برام

ی بارم ی دزد قد بلند اومده بود تو راهرو درمون باز بود منتظر بودیم بابام بیاد ساعت دوازده شب انقدر قد بلند بود سرش تو اینه رو به رو در دیده نمیشد کولی بازی دراوردیم منم با نیم تنه ی صندلی شکسته دوییدم سمتش پیچید از پله ها رفت پایین

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ی بار تو خونه ویلایی قدیمیمون شب پا شدم ی نیم تنه دیدم که داشت بپر بپر میکرد میرفت و پیرهن آبی پوشید ...

خالم میگه دوبار خفاش اومده بود تو خونمون 

ولی‌فکر نکنم اون خفاش بوده باشه:)

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

2790
2778
2791
2779
2792