2777
2789
عنوان

بهم برخورد

101 بازدید | 13 پست

تازه بیرون بودیم یه آشنایان دیدیم دخترش همسن من بود ۲۰ سال من درس میخونم دخترش سرکار رفته بود و نامزد کرده بود به من می‌گفت تو چرا ازدواج نمیکنی بهم برخورد من میخوام درس بخونم و کلی آرزو دارم به این چه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگفتی تو که ازدواج کردی کجای دنیارو گرفتی

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

روم نشد مامانم وایساده بود

دیگه نبینم بگی روم نشد مامانم بود اینا یاد بگیر هرکی خواست غرورتو خورد کنه دفاع کنی از خودت تا مادرتم خیالش از بابتت راحت باشه بدونه یه دختر مستقلی نیاز به هیچ مردی نداری تا برسی به اون بالا بالاها

دیگه نبینم بگی روم نشد مامانم بود اینا یاد بگیر هرکی خواست غرورتو خورد کنه دفاع کنی از خودت تا مادرت ...

مبدونی چرا بهم برخورد چون ۲۰ سالمه من خیلی بچه ام و دارم درس میخونم خیلی محترمانه نمیدونستم،بهش چی بگم

چطور اون روش میشد جلوی مامانت بهت اینا رو بگه ..از این به بعد کسی از این حرفای اضافی زد فکر نکن کی ب ...

نمیدونم بهم برخورد چون من ۲۰ سالمه دارم درس میخونم،مگه من چیزی ازش سوال کردم که این کنه می خواستم بگم به تو چه روم نشد

مبدونی چرا بهم برخورد چون ۲۰ سالمه من خیلی بچه ام و دارم درس میخونم خیلی محترمانه نمیدونستم،بهش چی ب ...

دیگه باید یاد بگیری هرکس ارزش احترام نداره کسی که احترامتو نمیزاره شما هم نباید احترام بزاری اگه احترام نزاره وشما علی رغم بی ادبیش باز احترام بزاری به طرف مقابلت اینو بهش ثابت میکنی من لایق بی احترامی هستم مرسی که بهم بی احترامی میکنی ..یادت باشه هرکی با رفتاراش اذیتت میکنه جواب بدی کات کنی باهاش