2777
2789
عنوان

تپش قلب میتونه از چی باشه❓️

78 بازدید | 6 پست

وقتی راه میرم تپش قلب میگیرم نه اینکه بدوم حتی اگرم از جام بلند شم تو خونه هم راه برم قلبم خیلی زیاد میزنه جوری که همه ی بدنم از فشارش تکون میخوره و یکمم سرم گیج میره چشمام نقطه نقطه میشه انگار

میتونه از کم خونی یا استرس باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روزیه اینطوریمکم خونی نه فکر نمیکنم ولی استرس خیلی دارم

خب شاید از همون استرس باشه. 

مشکل دیگه ای نداری؟من این مشکل رو دقیقا به این دارم ولی در حال استراحت هم بالاست ضربانم و فشار دارم و با پاشدن هم افتضاح میشه ولی فعالیت های شدید مشکلی ندارم .شما فعالیت شدیدتر رو راحتی؟ 

من شدید رو مشکل اینجوری ندارم باهاش که سیاهی بره چشمم و اینا 

خب شاید از همون استرس باشه. مشکل دیگه ای نداری؟من این مشکل رو دقیقا به این دارم ولی در حال استراحت ه ...

من با فعالیت های شدید نمیاد سراغم زیاد

ولی خب وقتی راه میرم خیلی تپش میگیرم و البته بشینمم ممکنه پیش بیاد برام ولی خیلی کم نه مشکلی هم ندارم از لحاظ بدنی فقط استرسه و اینکه خیلی کم غذا میخورم مثلا نصف بشقاب یا کمتر