2777
2789
عنوان

اسلایم بادکنکی

41 بازدید | 7 پست

توش چی داره؟؟ پودر چیه داخلش

بچه من یکم ازش خورده

چیکار کنم

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
توش قطعا مواد خوراکی نداره.ببرش دکتر.

اره خوراکی ک نیس فک‌کنم گچه.اونقدری نخورده هم تو دهنش کرد شستم.ولی بازم میترسم ببرم دکتر فک کنم بهتره

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوراکی ک نیس فک‌کنم گچه.اونقدری نخورده هم تو دهنش کرد شستم.ولی بازم میترسم ببرم دکتر فک کنم بهتر ...

قورت داد یا درآوردی شستی؟

اگر درآوردیش و شستی دهنشو دیگه لازم نیست به نظرم .

ولی اگر خورده ببرش

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

قورت داد یا درآوردی شستی؟اگر درآوردیش و شستی دهنشو دیگه لازم نیست به نظرم .ولی اگر خورده ببرش

تو دهنش کرد گفت اب بده منم بردم شستمش تف کرد ولی یکم حتما بل اب دهنش قورت داده.ولی اونطور ک بخوره کامل نه

تو دهنش کرد گفت اب بده منم بردم شستمش تف کرد ولی یکم حتما بل اب دهنش قورت داده.ولی اونطور ک بخوره کا ...

بعیده چیزی بشه

محض احتیاط ببرش پیش دکتر یه دفعه مسموم نشه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

بعیده چیزی بشهمحض احتیاط ببرش پیش دکتر یه دفعه مسموم نشه

باشه عزیز تشکر