2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 123434 بازدید | 6085 پست
عزیزم یک سپرده هست مهر امید۱گفتن سه ماه پول بزاریم بمونه ۹۰ددصد پول رو بهمون وام میدنبا ۴درصدچقدر می ...

عزیزم اگر اینطوری باشه امتیاز دهی اش خوب هست یعنی اگر ۱۰۰ میلیون ۳ ماه بگذارید ۹۰ میلیون با وام میده بهتون .

برای کدوم بانک هست ؟

سلام عزیزم وقتت بخیر ببخشید ما یکسالی میشه ۱۰۰ تومن گذاشتیم کارت بانک مهر و الان امروز زدم معدا حساب ...

سلام عزیزم کلا امتیاز دهی بانک مهر خیلی کند هست به نظرم همین وام رو بگیرید تا پولتون بی ارزش تر از این نشده .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامان سبحان خوب هستین

ببخشید عزیزم من برای وام دیجی پی با چک صیادی اقدام کردم وچک رو توی سامانه صیاد ثبت کردم و گفتن تا۷۲ ساعت دیگه اعتبار سنجی چک انجام میشه الان باید چک رو ارسال کنم یا اول بمونم جواب استعلام چک بیاد بعد ارسال کنم

خواهشاً در اسرع وقت جواب بدین چون واقعا سردرگمم.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
ببخشید چرا یکسال پولت رو خوابوندی؟؟میدادی طلا الان دو برابرش طلا داشتی

عزیزم این صدتومن کل سرمایه ما هست که میخوایم وام بگیریم و باهاش ماشین بخریم، بابام چون فقط این پول رو داره اصلا ریسک نمیکنه

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
سلام عزیزم کلا امتیاز دهی بانک مهر خیلی کند هست به نظرم همین وام رو بگیرید تا پولتون بی ارزش تر از ا ...

سلام عزیزم شما گفتین از دیجی کالا خرید کردین طلا اجرت ۷درصد شده از کدوم گالری خرید میکنید و کدوم طلا اجرتش کمتر میشه من با اعتبارم میخوام خرید کنم ولی اجرتا زیاده

فرقی نداره طلا فقط اجرت کم باشه

اسنپ پی رو من راهی بلد نیستم مگر اینکه پارسیان بخرید و بفروشید. ولی دی جی پی رو میشه طلای دیجیتال از ...

سلام عزیزم من دیجی پی 4 تومن اعتبار دارم که روش نوشته اعتبار تا 30 آبان وهر کار می کنم نمیشه باهاش خرید کرد چجوری تاریخ اعتبار، تمدید میشه؟ ممنون