2777
2789
بله بفرمایید

سلام عزیزدلم تو تاپیک من کسی نمیاد گلم خیالت راحت اذیتت نمیکنم فقط میشه بهم بگی الان که به عشقم گفتم میخام ب حرف خونوادم کنم و ازدواج کنم چی جواب میده بهم ؟؟ نگهم میداره یا میگه نمیرسیم بهم ؟؟ و اینکه بنظرت ما بهم میرسیم ؟

به امید رسیدن به دو تا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزدلم تو تاپیک من کسی نمیاد گلم خیالت راحت اذیتت نمیکنم فقط میشه بهم بگی الان که به عشقم گفتم ...

احساس میکنم دوست داره اسمت احساس میکنم زینب درسته یا زیبا ولی بیشتر حسم روی زینب

احساس میکنم دوست داره اسمت احساس میکنم زینب درسته یا زیبا ولی بیشتر حسم روی زینب

اره عزیزم درسته بنظرت چی میشه گلم میشه هرچی حس کردی بهم بگی 

اره دوستم داره خیلی ولی خونوادش نمیزارن 

به امید رسیدن به دو تا 

اگه خوش بخواد می‌تونه راضیش کنه

عزیزم بنظرت راضی مبکنه ؟؟ بنظرت بهم میرسیم ؟؟ توروخدا میشه بگی و اینکه بنظرت هدیه ولنتاین برام یمگیره ؟؟اخه دیروز نبود سرکار بود و اینکه باهم الان میمونیم یا کات میشه ؟

به امید رسیدن به دو تا 

عریزم ببخشید میشه بگی ازمایشم مشکلش در چه حده؟

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

میگه ببخشید عشقم نتونستم برات هدیه بگیرم ایشالا که اشتباه

😂😂مهم نیست حالا اون هدیه ولی بنظرتون راضی میکنه خونوادشو ؟؟ بهم مسرسیم ؟

به امید رسیدن به دو تا 

باهاش صحبت می‌کنه ولی راضی شدنشون سخته ولی شدنیع

اره خیلی سحته خیلی مرسی عزیزم ک جواب دادی برات حمد میخونم ب نظرت اگ راضی بشن کی راضی میشن که بیان ؟؟

به امید رسیدن به دو تا