2777
2789
عنوان

دل پاک و خوبای گل نی نی سایتی

48 بازدید | 4 پست

مصادف شدن شبهای قدر رو با آغاز سال نو خیلی خیلی خیلی به فالنیک میگیرم. توی شبهای قشنگی هستیم میدونم خیلیا پیشواز رفتین و اهل عبادتین. دعا برای همدیگه بکنیم. ما همه در یک قایق هستیم.

التماس دعای فراوان دارم غم خیلی خیلی خیلی بزرگی دارم و بعلاوه یک مشکل سلامتی. 

هیلدا هستم.

ممنون از دلهای پاکتون. خدا بهترین رو براتون رقم بزنه.

هیلدا جان به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

هیلدا جان به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم

عزیزم امضاتو خوندم منم تا دوماه پیش سر این موضوع درگیر بودم خیلی طول کشید کلی نماز و دعا تا یه کاری کردم اوکی شد.

روز چهارشنبه برو غسل فلق بکن ( به پارچ یا بطری ۱۱ فلق بخون فوت کن بعدش ۷۰ تا یا فتاح. به نیت کارگشایی با بدن تمیز غسل کن. زیر پات تشت باشه تا اب بره داخل تشت. بعدش تشت رو خالی کن پای گیاه.

بعدش به نیت رفع مشکل مالی ۴۱ بار کوثر بخون صدقه هم بزار کنار. 

آیه ۱۱۱ سوره توبه رو هم هفت بار به اب بخون بپاش توی اون خونه. توی یک تکه کاغذ هم بنویسش بزار تو خونه. من گزاشتم توی چشمی در. امید خدا تو هم راحت میشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم امضاتو خوندم منم تا دوماه پیش سر این موضوع درگیر بودم خیلی طول کشید کلی نماز و دعا تا یه کاری ...

ممنونم عزیزم سوره کوثر روز خاصی داره یا باید هر روز بخونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون